Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Πρέπει να κερδίσουμε…»

«Πρέπει να κερδίσουμε…»

0
«Πρέπει να κερδίσουμε…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM, μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση ανάφερε την επιτακτική ανάγκη για νίκη επί του Ολυμπιακού την Κυριακή.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Χριστοφόρου.

Αρχική τοποθέτηση: «Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή μας βρίσκει στο -7. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό που πρέπει να κερδίσουμε και να δούμε τι αποτελέσματα θα έρθουν στα υπόλοιπα παιχνίδια. Βέβαια, για να φτάσουμε εκεί, θα πρέπει πρώτα να κάνουμε αυτό που πρέπει, δηλαδή να κερδίσουμε το δικό μας παιχνίδι.

Για το κύπελλο: «Παίξαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που ήρθε για να διεκδικήσει ότι μπορεί. Το σημαντικό είναι πως μέσα από την απόδοσή μας, κάναμε αυτό που έπρεπε. Μας χαροποιεί η εμφάνιση και των κύπριων ποδοσφαιριστών μας στο χθεσινό παιχνίδι και ειδικότερα των νεαρών».

Για τους νεαρούς: «Από την στιγμή που βρίσκονται αυτά τα παιδιά στο ρόστερ μας, σημαίνει πως αυτός που τους κρίνει, δηλαδή ο προπονητής μας, τους χρειάζεται να είναι εκεί. Δεν έχουμε ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που δεν τους χρειαζόμαστε. Χθες ήρθε έτσι το παιχνίδι που τους επέτρεψε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να τα πάνε καλά».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα, είναι επιτυχία και μόνο από το γεγονός που βρίσκεται εκεί. Το χαίρεται που βρίσκεται εκεί και αντιλαμβάνομαι από ότι ακούω από τις δηλώσεις όλων των παραγόντων της ομάδας, θέλει να είναι ανταγωνιστικός και να πάρει βαθμούς. Εύχομαι να μην το κάνουν απέναντί μας, αλλά από τα επόμενα παιχνίδια».

Για τα αγωνιστικά: «Είμαστε καλά, μόνο ο Ελοντού είχε ένα πρόβλημα τον τελευταίο καιρό, όμως χθες τον είδαμε να μπαίνει και να επανέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ευχόμαστε να μην έχουμε άλλα προβλήματα».