«Ίσως είναι τυχεροί οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης…»

Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης που σχολίασε το αυριανό ντέρμπι. Μάλιστα χαρακτήρισε και τυχερούς τους ποδοσφαιριστές μας, μιας και με ενδεχόμενη νίκη θα τονωθεί το ηθικό τους.

Αναλυτικά πιο κάτω η τοποθέτηση του Γιωργαλλίδη.

Για το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ομόνοιας και Ανόρθωσης: «Σίγουρα θα είναι δύσκολο και συναρπαστικό ματς με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη. Ίσως είναι τυχεροί οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης καθώς μία νίκη θα τους τονώσει το ηθικό πέραν από το βαθμολογικό ενώ αν νικήσει η Ομόνοια θα αυξήσει κι’ άλλο την διαφορά. Μια ενδεχόμενη νίκη της Ομόνοιας θα της αυξήσει τις πιθανότητες για τον τίτλο, όμως υπάρχουν κι’ άλλα παιχνίδια στην συνέχεια. Αν η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ κάνει το απόλυτο των νικών θα φτάσει στον στόχο της και εξαρτάται από αυτήν ξεκάθαρα».

«Και στις δύο ομάδες υπάρχουν εξαιρετικοί προπονητές, όμως δεν μπορώ να δώσω προβάδισμα ούτε στην Ανόρθωση ούτε στην Ομόνοια, εγώ θα χαιρόμουνα να έπαιζα τώρα στην Ανόρθωση και να ήξερα ότι αν παίξουμε καλά τότε θα μπορέσουμε να πλησιάσουμε τον στόχο του πρωταθλήματος. Η Ομόνοια είναι πιο σταθερή ομάδα σίγουρα, αλλά σε ένα ντέρμπι όλα είναι ανοιχτά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ