Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Δεν περίμενα πως θα ήταν έτσι…»

«Δεν περίμενα πως θα ήταν έτσι…»

0
«Δεν περίμενα πως θα ήταν έτσι…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο Γκόρντον Σίλτενφελντ. Ο Κροάτης αναφέρθηκε για την παρουσία αλλά και την αποχώρηση του από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ τον περασμένο Ιανουάριο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του

Για την απόφαση του να συνεχίσει στην ομάδα που ξεκίνησε: «Ξέρω ότι μεγαλώνω, όμως το σώμα μου είναι καλά. Παίζω καλά και δεν έχω τραυματισμούς. Εύχομαι να παίζω όσο γίνεται. Δεν ξέρω αν θα είναι 1-2 χρόνια ακόμη. Θέλω να παίζω όσο δεν θα χρειάζεται να κρύβομαι στο γήπεδο. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και θα δούμε».

Για την Ανόρθωση και την παρουσία: «Έχω πολύ ωραίες εμπειρίες στην Ανόρθωσης. Μπορώ να πως ως ένα βαθμό μου λείπει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρεις τι σου φέρνει στο μέλλον. Δυστυχώς όλα φθάνουν στο τέλος. Συνεχίζω να έχω επαφή με την ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες μου».

Για το αν ήταν έκπληξη η απόφαση του Τιμούρ Κετσπάγια για τον ίδιο: «Δεν περίμενα πως θα ήταν έτσι το τέλος. Παίζεις το Σάββατο και τη Δευτέρα φεύγεις. Δεν γίνεται έτσι, όμως σέβομαι την κάθε απόφαση. Δεν κρατώ κακία σε κανέναν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο αλλά δεν το περίμενα. Ήταν καθαρά αγωνιστική απόφαση του προπονητή. Θεωρούσε πως ήμουν η αιτία για την εικόνα. Δεν μίλησα ποτέ με τον προπονητή και απλώς ενημερώθηκα πως φεύγω».

Για την πορεία της Ανόρθωσης: «Ελπίζω πως θα κερδίσει το κύπελλο. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια όμως αυτό που μπορεί να τους επηρεάσει είναι η ψυχολογία. Υπάρχει καλή νοοτροπία στην ομάδα και ελπίζω να μην επηρεάσει. Ελπίζω να καταφέρει να κερδίσει το κύπελλο και του χρόνου για το πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτά τα 3.5 χρόνια και ταυτόχρονα θέλω να τους πω να συνεχίσουν να στηρίζουν με τον ίδιο τρόπο την ομάδα τους. Θα έχω να θυμάμαι για πάντα τα καλύτερα».

Για το αν θα επιστρέψει στην Κύπρο να παίξει: «Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο».

Για το αν τον ήθελαν και άλλες ομάδες στην Κύπρο: «Ναι υπήρχαν διάφορες συζητήσεις με αρκετές ομάδες, όμως ήταν εκείνη την περίοδο που ήταν άγνωστο ποια θα ήταν η διοίκηση και ο προπονητής. Όταν ήρθε η νέα διοίκηση και ο Τιμούρ, ήταν εύκολο για εμένα να μείνω»