Ανακοίνωση Χ.Φ: «Ο Δήμαρχος Πάφου με αθέμιτα μέσα προσπαθεί…»

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ, προχωρούν σε καταγγελία του Δήμαρχου Πάφου που όπως αναφέρεται με αθέμιτα μέασ προσπαθεί να κάνει εκτοπισμένους, για δεύτερη φορά πρόσφυγες.

Αναλυτικά πιο κάτω 

Τους τελευταίους μήνες εκτυλίσσεται στην Πάφο μία υπόθεση για την οποία δεν είχαμε πρόθεση να τοποθετηθούμε. Οι εξελίξεις όμως δεν μας αφήνουν να μείνουμε αμέτοχοι απέναντι σε αυτή την αδικία που υφίστανται οι εκτοπισμένοι μας. Αναφερόμαστε φυσικά στην αντιμετώπιση που έχουν από το Δήμαρχο Πάφου, ο οποίος με αθέμιτα μέσα προσπαθεί να τους κάνει για δεύτερη φορά πρόσφυγες ώστε να κάνει τις περιουσίες τους, χώρους στάθμευσης.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε τη θυματοποίηση των προσφύγων μας. Αυτή η ανήθικη συμπεριφορά έχει παρατηρηθεί και σε άλλες πόλεις της ελεύθερης Κύπρου και την έχουμε ξεριζώσει όποτε χρειάστηκε. Το ίδιο θα πράξουμε και σε αυτή την περίπτωση.

Αν ο Δήμαρχος Πάφου νομίζει ότι οι περιουσίες που δόθηκαν στους πρόσφυγες είναι τσιφλίκι του, να ξέρει ότι θα μας βρει και εμάς μπροστά του. Και να είναι βέβαιος πως αν συνεχίσει έτσι θα πρέπει να πάρει πρώτα τη δική μας «άδεια», με ότι αυτό και αν συνεπάγεται.

MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ