Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΦΗΝΑΚΙΑ «Η ομάδα έστειλε και μηνύματα ως προς το ποια είναι…»

«Η ομάδα έστειλε και μηνύματα ως προς το ποια είναι…»

0
«Η ομάδα έστειλε και μηνύματα ως προς το ποια είναι…»

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη και την καλή εμφάνιση παρουσιάστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά πιο κάτω οι τοποθετήσεις του Χριστοφόρου.

«Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο μπορείς να κρατήσεις πολλά πράγματα για να σχολιάσεις και να αξιοποιήσεις. Η ουσία ήταν οι τρεις βαθμοί και κατακτήθηκαν δύσκολα, όπως πήγε στο τέλος, όμως ήταν αναμενόμενο ως ένα βαθμό. Σε κάθε περίπτωση ποδοσφαιρικά θα σταθεί ο προπονητής σε λίγο, εμείς στεκόμαστε στο ότι η ομάδα μας κυριάρχησε και κέρδισε σ’ ένα δύσκολο γήπεδο. Διαμορφώθηκαν κάποιες συνθήκες πιο ευνοϊκές στη βαθμολογία και τώρα Δόξα, ακολούθως ο πρώτος προημιτελικός του κυπέλλου κι αναλόγως με το πρόγραμμα στη δεύτερη φάση θα σκεφτούμε τη συνέχεια. Ούτε υπήρξε ποτέ πιθανότητα η ομάδα να σταματήσει να παλεύει για τους στόχους που έχουν τεθεί. Νομίζω σήμερα η ομάδα έστειλε και μηνύματα ως προς το ποια είναι η ποιότητα και η δυναμική της. Πρέπει να υπάρξει συνέχεια».

Για την επιστροφή Οκριασβίλι κι αν η αλλαγή του ήταν αναγκαστική: «Aυτά θα τα δούμε από αύριο. Το ζητούμενο ήταν να είναι καλά και να μπει ξανά στο γήπεδο. Όλα τα υπόλοιπα συνοδεύουν την καριέρα του, το όνομά του και είναι αναμενόμενο. Δεν είναι έκπληξη να παίζει καλά ένας τόσο ποιοτικός παίκτης, το πρόβλημα ήταν ότι δεν ήταν διαθέσιμος. Τώρα είναι που έχει άλλη μια εξαιρετική επιλογή ο προπονητής, αλλά δεν θέλω να ξεχωρίσω οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Η ομάδα σήμερα ήταν όπως έπρεπε στην ολότητά της».