Επιθετική δυστοκία και ισοπαλία…

Στην ισοπαλία με 0-0 απέναντι στην ΑΕΚ, συμβιβάστηκε η ομάδα μας στο ΑΕΚ Αρένα.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με τετράδα στην άμυνα παράταξε την ομάδα μας ο Τιμούρ Κετσπάγια

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Λόρια, δεξιά ο Γκαλίτσιος, αριστερά ο Κορέια, με τους Ρισβάνη και Βργκοτς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή ήταν η τριάδα Νταουσβίλι, Αρτυματάς και Μπουσουλάτζιτς. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ήταν ο Ελουντού, δεξιά ο Καλτσάς και στην κορυφή της επίθεσης ο Κβιλιτάια.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Με πρωταρχικό στόχο το μηδέν στα μετόπισθεν ήταν παραταγμένη η ομάδα μας στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, δίνοντας στην ΑΕΚ χώρο. Συνταγή που είχε αποτέλεσμα μιας και η ΑΕΚ σε ελάχιστες φορές κατάφερε να γίνει απειλητική και αυτές μέσω στημένων φάσεων.

Αντίστοιχα και η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν κατάφερε σε ελεύθερο παιχνίδι να είναι απειλητική και έτσι οι καλές μας στιγμές ήταν στο 33’ όταν η κεφαλιά του Κβιλιτάια μετά από φάουλ ήταν άστοχη, όπως επίσης και η κεφαλιά του Ρισβάνη μετά από κόρνερ λίγα λεπτά αργότερα.

Στο δέυτερο ημίχρονο στα πρώτα στάδια η ομάδα μας φάνηκε να έχει περισσότερες απαιτήσεις στον αγώνα. Ο Χουσμπάουερ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου πέρασε στη θέση του Μπουσουλάτζιτς με τον Κετσπάγια να διατηρεί τον ίδιο σχηματισμό.

Στο 53’ μετά από σουτ του Ελουντού η μπάλα έφθασε στον Κβιλιτάια δίχως όμως να καταφέρει να κάνει σωστά το κοντρόλ και να βγει σε τετ-α-τετ με τον Μολ.

Το παιχνίδι ήταν πανομοιότυπο σκηνικό με τις δύο ομάδες να προσέχουν κυρίως τα νώτα τους.

Στο 82’ η ομάδα μας είχε τη μεγαλύτερης της ευκαιρία, όταν ο αμαρκάριστος Τορνίκε εντός περιοχής με σουτ επιχείρησε να νικήσει τον Μολ, η μπάλα κτύπησε σε αμυνόμενο, έφθασε στον Κορρέια που την έδωσε στον Κβιλιτάια με τον Γεωργιανό φορ εντός περιοχής με σουτ να στέλνει την μπάλα άουτ.

 

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Λόρια, Γκαλίτσιος (74’Αμπαρτζουμιάν), Ρισβάνης, Βργκοτς, Κορέια, Νταουσβίλι, Μπουσουλάτζιτς (46’Χουσμπάουερ), Κ. Αρτυματάς, Καλτσάς (81’Οκριασβίλι), Ελουντού (83’Χριστοφή), Κβιλιτάια (83’Μανιάς).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ