Προβάδισμα πρόκρισης

Προβάδισμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του κυπέλλου πετόσφαιρας γυναικών, πήραν απόψε τα κορίτσια της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που επιβλήθηκαν εκτός έδρας της Lemsos Volleyball με 3-1 σετ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της αναμέτρησης από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ.

Η Ανόρθωσις και η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως απέκτησαν προβάδισμα στους πρώτους αγώνες της ενδιάμεσης φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το πρώτο σετ διατήρησε το ενδιαφέρον του μέχρι τα μέσα του σετ. Η Ανόρθωσις ξέφυγε και κέρδισε 21-25 σε 22΄γράφοντας το 0-1 σετ.

Το δεύτερο σετ η Ανόρθωσις πήρε τα ηνία πήρε διαφορά τεσσάρων πόντων 09-13 αλλά η Lemesos Volleyball μείωσε σε 12-14. Η Ανόρθωσις κατάφερε να αυξήσει σε 12-17 για να ολοκληρώσει το σετ κερδίζοντας 13-25 σε 20’ αυξάνοντας σε 0-2 σετ.

Η «Μεγάλη Κυρία» μπήκε καλύτερα και στο τρίτο σετ και προηγήθηκε 04-06 μια διαφορά που διατηρούσε. Στα μέσα του σετ η Lemesos Volleyball έκανε την αντεπίθεσή της και ξέφυγε για να ολοκληρώσει το σετ με 25-18 μειώνοντας σε 1-2 σετ σε 24’

Στο τέταρτο σετ η Ανόρθωσις έδειξε να μην επηρεάζεται από την απώλεια του τρίτου σετ και προηγήθηκε με +3 03-06 και 08-11. To σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι όμως αφού οι δυο ομάδες έδωσαν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους με την Lemesos Volleyball να ισοφαρίζει 16-16. Η Ανόρθωσις φάνηκε να μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα το σετ και έκανε μικρό σερί με αποτέλεσμα να προηγηθεί 18-21 και 20-23.

Τα τελικά στάδια του σετ πρόσφεραν συγκινήσεις με την Ανόρθωση παρά την πίεση που δέχθηκε από τις «ροζ» να κερδίσει με 22-25 σε 25’ και τον αγώνα με 1-3 σετ.[i]

LEMESOS VOLLEYBALL (Α. ΣΠΥΡΟΥ): Σίσκου, Summer, Σιδερά, E. Mιχαήλ, Κωνσταντοπούλου, Azevedo – Λίμπερο 1. Καραολή, Λίμπερο 2: Α. Μιχαήλ. – Αλλαγές: Βojanu.

AΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑL. BOSCOVIC): Btatunhina, Χαραλάμπους, Βασιλείου, Ζεμπύλα, Caetano, Ριαλά – Λίμπερο: Αντωνίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ