Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πολλά τα κίνητρα, ένας ο στόχος

Πολλά τα κίνητρα, ένας ο στόχος

0
Πολλά τα κίνητρα, ένας ο στόχος

Πολλά τα κίνητρα για την κατάκτηση του διπλού και των τριών βαθμών στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ χρειάζεται αναμφίβολα τη δεύτερη σερί της νίκη εκτός έδρας, εκεί που φέτος έδειξε τις περισσότερες αδυναμίες μιας και τα εκτός έδρας διπλά ήταν λίγα. Επιπλέον οι τρεις βαθμοί είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική ανάγκη, η Ομόνοια και η ΑΕΛ προχώρησαν με νίκες και έτσι η ομάδα μας οπισθοχώρησε στην τέταρτη θέση. Επιπλέον μέχρι στιγμής η ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει κερδίσει καμία ομάδα του λεγόμενου top-6 στην έδρα της. Σίγουρα το ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην είναι στην εξάδα, ωστόσο αυτό δεν μειώνει την αξία του αντιπάλου. Εξάλλου το τελευταίο διάστημα με τον Πουρσαϊτίδη στον πάγκο, η ομάδα της Λευκωσίας εμφανίζεται ανεβασμένη.

Παράλληλα ένα διπλό στη Λευκωσία επί του ΑΠΟΕΛ, θα στείλει ξεκάθαρα το μήνυμα της ανάκαμψης μιας και ο Δεκέμβριος όπως επίσης και η πρεμιέρα του 2021 απέναντι στον Απόλλωνα, δημιούργησαν αμφιβολίες κατά πόσο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ μπορεί να μείνει στο τραίνο του τίτλου.

Τα κίνητρα είναι πολλά, αναμένουμε να δούμε στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ το πάθος αλλά και την τακτική προσήλωση, που θα μας φέρουν το διπλό και τους τρεις βαθμούς, που είναι άκρως σημαντικοί.