Αλλάζει σύστημα; (Τα δεδομένα)

Οι δύο απουσίες της τελευταίας στιγμής φέρουν και σενάρια για αλλαγή συστήματος.

Το ένα σενάριο φέρει την παραμονή της τριάδας στα μετόπισθεν με έξι ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή.  Το ζητούμενο είναι ποιοι ποδοσφαιριστές θα αντικαταστήσουν τους Αμπαρτζουμιάν και Νταουσβίλι. Για τον μεν Αρμένιο ως ακλόνητο φαβορί φαντάζει ο Μπουσουλάτζιτς ενώ για τον Γεωργιανό ο αντικαταστάτης του αποτελεί γρίφο. Μία λύση ακούει στο όνομα του Κωστάκη Αρτυματά, όμως αυτό προνοεί εσωτερικές αλλαγές και διαφοροποίηση της τριάδας στα μετόπισθεν. Άλλη λύση ακούει στο όνομα του Ρενάτο Μαργκάσα. Ο έμπειρος Κυπροποιημένος χαφ είναι ο αμέσως επόμενος ποδοσφαιριστής στον πάγκο με αρκετές συμμετοχές στην αρχική εντεκάδα.

Το άλλο σενάριο είναι η επαναφορά τετράδας στην άμυνα. Σύστημα που θα έχει ως αποτέλεσμα διαφοροποιήσεις τόσο στα μετόπισθεν όσο και μπροστά. Σε μία τέτοια περίπτωση ο Γκαλίτσιος θα είναι σίγουρα στην εντεκάδα, με τον Κορέια να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο. Παράλληλα κάποιος εκ των Ελουντού ή Χριστοφή θα αγωνιστεί ως ακραίος επιθετικός ενώ σε ένα τέτοιο σενάριο στη μεσαία γραμμή η θέση του οκταριού δεν θα είναι και τόσο σίγουρη από τον Χουσμπάουερ.

Σίγουρα οι δύο απώλειες των Νταουσβίλι και Αμπαρτζουμιάν, βάζουν σε πονοκέφαλο τον Κετσπάγια, μιας και εκεί που είδε την ομάδα να ανεβάζει απόδοση και να παίρνει αποτελέσματα, ήρθαν οι τραυματισμοί και ως εκ τούτου καλείται να βρει τις λύσεις που θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ