«Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Κίκης άλλαξαν πολλά…»

Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή «Penalty Box» του Σάββα Πηλακούτα, ήταν ο Πανίκκος Πούνας. Ο παλαίμαχος άσος θυμήθηκε πολλά κατά την παρουσία του ως ποδοσφαιριστής και όχι μόνο στην ομάδα μας.

Κληθείς να σχολιάσει τι άλλαξε με την ανάληψη του πηδαλίου από τον Κίκη Κωνσταντίνου το 1989, ο Πούνας εξήρε το μεγαλείο του επίτιμου προέδρου του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ανάφερε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Κίκης άλλαξαν πολλά. Ο άνθρωπος ήταν μαχητής, νικητής ήθελε πάντα να κερδίζει,  δεν συμβιβαζόταν με μετριότητες και με το απλά να περάσουμε.

Όταν ανέλαβε δεν τον γνώριζε σχεδόν κανένας, πολλά λίγοι. Μόλις ήρθε μέσα στα αποδυτήρια ήταν επιβλητική η παρουσία του, ήταν αρχηγός. Αμέσως έστελλε σου το μήνυμα ή να είσαι νικητής ή φεύγεις. Όσοι είχαν στόχους εμείναν, όσοι ήταν να περάσουμε απλά χαθήκαν. Έστησε την Ανόρθωση μέσα σε δύο χρόνια. Έφερε ένα μεγάλο όνομα τον Ιορτανέσκου μόνο στο άκουσμα του αλλά και στην πράξη μεταμόρφωσε την Ανόρθωση. Κανείς δεν πίστευε την αγωνιστική αλλαγή που έγινε από τη μία μέρα στην άλλη.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ