Απέναντι στην ΕΘΑ με θύμησες από μία συγκλονιστική νίκη

Επόμενος αντίπαλος για την γυναικεία καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, η ΕΘΑ Έγκωμης, με την ομάδα μας να φιλοξενεί την ομάδα της Έγκωμης την Κυριακή στις 15:00. Στο καθιερωμένο ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν μπορούσε να μην γίνει αναφορά και στο συγκλονιστικό παιχνίδι του πρώτου γύρου, εκεί όπου τα κορίτσια του Φοίνικα επιβλήθηκαν με 94-88.

Αναλυτικά πιο κάτω το δελτίο τύπου

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, τα κορίτσια μας υποδέχονται αυτά, της ΕΘΑ σε παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, την ερχόμενη Κυριακή 6 του μήνα και που θα ξεκινήσει στις 15:00.

Η ΕΘΑ, με απολογισμό τεσσάρων νικών και δυο ηττών, έχει αποδείξει ότι είναι ένα δυνατό σύνολο που απαιτεί τη νίκη σε κάθε της παιχνίδι.

Το ίδιο, αναμένεται ότι θα προσπαθήσει να πράξει και στη μεταξύ μας αναμέτρηση, κάτι που σημαίνει ότι η δική μας ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη για ένα παιχνίδι ντέρμπι, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, αλλά και στα δυο περσινά.
Εδώ να θυμίσουμε ότι στο εκτός έδρας παιχνίδι του πρώτου γύρου και ύστερα από ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι, η ομάδα μας είχε επικρατήσει με 94-88! Ένα εντυπωσιακά ψηλό σκορ για παιχνίδι γυναικείου πρωταθλήματος.

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι!

Στη συνέχεια, θα θυμίσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες τι είχε συμβεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που είχε διεξαχθεί στην αίθουσα «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία», παιχνίδι που είχε χαρακτηρισθεί και ως ένα από τα πλέον πιο συναρπαστικά των τελευταίων χρόνων, στο πρωτάθλημα γυναικών!

Στο ημίχρονο, η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ με 51-46. Στο 30`, προηγήθηκε με 68-73 και στην 4η περίοδο, το προβάδισμα εναλλασσόταν ως και τα τελικά στάδια, καθώς η ομάδα μας χρειάστηκε να φθάσει ως εκείνο το σημείο για να πάρει μιαν σπουδαία νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ