«Είναι μια ιστορική στιγμή για την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο μας…»

Ενημερωτικό δελτίο σχετικά με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν, εξέδωσε η ομοσπονδία handball.

Στο ενημερωτικό δελτίο πέρα από την προαγγελία των δύο αγώνων απέναντι στη Nove Veseli, φιλοξενούνται και δηλώσεις από τον προπονητή, τον πρόεδρο και τον αρχηγό της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Αναλυτικά πιο κάτω

«Πρώτη στη μάχη θα ριχτεί η πρωτάρα στην Ευρώπη Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου η οποία την Παρασκευή (20/11 – 20:15) παίζει ως τυπικά φιλοξενούμενη με τη Sokol Nove Veseli στο κλειστό του Α.Τ.Ι. Η ρεβάνς θα γίνει 24 ώρες αργότερα. Και τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από τα κανάλια Cablenet Sports και διαδικτυακά από το κανάλι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (19/11) ο προπονητής της Sabbianco Ανόρθωσης Γιώργος Ζαραβίνας είπε πως «στόχος είναι να παίξουμε καλά και να κάνουμε μια νίκη. Εάν έρθει και η πρόκριση, ακόμα καλύτερα. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι που καταξιώνουν τις ομάδες. Μακάρι να περάσουμε και να παίξουμε στον επόμενο γύρο με τον κόσμο μας».

«Είναι μια ιστορική στιγμή για την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο μας. Μέσα σε δύο χρόνια βρεθήκαμε από τη Β’ Κατηγορία, στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Αντιμετωπίζουμε έναν καταξιωμένο αντίπαλο, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας» ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου κ. Ανδρέας Ανδρέου. «Είμαστε έτοιμοι. Μπορεί στόχος να είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, όμως ζούμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία» δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Ιούλιος Αργυρού.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ