Όταν η λογική εμπαίζεται ανοικτά και ξεδιάντροπα…

Επιστολή προς το Υπουργείο Υγείας είχε αποστείλει η Ομόνοια προκειμένου να γίνει εξαίρεση του διατάγματος και να έχει κόσμο στο αποψινό της παιχνίδι απέναντι στην PSV.

Που λέτε της Ομόνοιας παρέθεσαν ένα σωρό λογούς γιατί πρέπει να έχουν κόσμο. Είναι οι ίδιοι που πριν μερικούς μήνες ψήφισαν δαγκωτό διακοπή, δήθεν για την υγεία των αθλητών ενώ μοναδικός στόχος τους ήταν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Που λέτε σήμερα αυτοί που ψήφισαν διακοπή, σε μία έκρηξη φαρισαϊσμού και υποκρισίας, θυμήθηκαν την ψυχολογία του κυπριακού λαού. Ναι αυτοί που ψήφισαν υπέρ της διακοπής γράφουν στην επιστολή τους: «πέρα από τη διαφήμιση για την Κύπρο, συμβάλλουν θετικά στη ψυχολογία και το ηθικό του Κυπριακού λαού, ο οποίος χρειάζεται τόνωση». Ξέρετε ο κυπριακός λαός χρειάζεται τόνωση, ενώ τον Μάη που ήμασταν σε καθεστώς lockdown και αυτοί ψήφιζαν διακοπή η ψυχολογία μας ήταν στα ύψη!

Τότε που τα κρούσματα ήταν μονοψήφια, η Ομόνοια ψήφιζε διακοπή με διάφορες προφάσεις, σήμερα που τα κρούσματα είναι τριψήφια ζητά και τα ρέστα, την παρουσία κόσμου. Τότε τα γήπεδα δεν εκπέμπαν ασφάλεια, σήμερα το ΓΣΠ είναι το πιο ασφαλές γήπεδο, όχι μόνο για να παίξουμε μπάλα όπως θέλαμε τότε αλλά και για να φιλοξενήσουν και κόσμο. Άβυσσος εν τέλει η αμερικάνικη ψυχή και λογική…

Μάλιστα τα σαϊνία στην Παπανικολή, επικαλούνται και υγιή ανταγωνισμό. Ναι, δηλώνουν την κατανόηση τους προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για το γεγονός πως δεν επιτρέπονται οπαδοί στο ασφαλές ΓΣΠ μιας και τα άλλα γήπεδα δεν είναι ασφαλή, μιας και αυτό είναι ενάντια στον υγιή ανταγωνισμό. Ναι, ο υγιής ανταγωνισμός και το ευ αγωνίζεσθαι, αυτοί που δεν ήθελαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, που δεν ήθελαν ένα τελικό πρωταθλήματος, αυτοί που μπαμπέσικα και σε πλήρη συνεννόηση με τους συμπολίτες τους, οδήγησαν το πρωτάθλημα στη διακοπή, ενάντια σε κάθε έννοια του δίκαιου παιχνιδιού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε πως σε όλα τα γήπεδα ανεξαιρέτως πρέπει να υπάρχει κόσμος. Το ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος και τη μαγεία τη δίνει ο κόσμος. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να δούνε πως θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, σε πλαίσια ασφάλειας και τήρησης των κανόνων υγιεινής. Πρέπει να σκεφτούν τόσο το ίδιο τον κόσμο που διψά για μπάλα όσο και τα ίδια τα σωματεία που δεινοπαθούν οικονομικά αλλά και τους ποδοσφαιριστές που καλούνται να διαχειριστούν την κατάσταση αυτή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ