Γεμάτο Σαββατοκύριακο (Όλη η δράση)

Πλούσια, αλλά και αρκετά ενδιαφέρουσα θα είναι η αγωνιστική δράση, που καλούνται να επιτελέσουν τα καλαθοσφαιρικά τμήματα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ κατά το Σαββατοκύριακο που ζυγώνει.

Έξι συνολικά αγώνες έχουν να δώσουν οι ομάδες μας, με απαρχή την εντός έδρας προσπάθεια της Γυναικείας μας ομάδας, απέναντι στον ΑΠΟΠ, ενώ σημαντικούς αγώνες, έχουν να δώσουν, τόσο οι Ανδρικές, όσο και οι Γυναικείες ομάδες μας, Κάτω των 18 και Κάτω των 16, καθώς και η Ανδρική ομάδα Κάτω των 14.

Με περισσότερα στοιχεία:

Ομάδα Γυναικών (Α` Φάση): Ανόρθωση – AΠΟΠ (18/10, 16:30)
Εντός έδρας αναμέτρηση για τη Γυναικεία μας ομάδα, όσον αφορά την 3η αγωνιστική για την πρώτη φάση του φετινού πρωταθλήματος.
Στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, οι κοπέλες μας υποδέχονται αυτές του ΑΠΟΠ, σε μιαν αναμέτρηση κατά την οποία, ο στόχος της ομάδας μας είναι να σημειώσει την 3η συνεχόμενη νίκη της, δίνοντας συνέχεια στο φετινό θετικό της ξεκίνημα. Η ομάδα της Πάφου, θα κατέλθει στο παιχνίδι, για να διεκδικήσει τις δικές της πιθανότητες και επομένως, οι δική μας ομάδα, καλείται να παρουσιάσει ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο, με προσήλωση στο στόχο, ούτως ώστε να καταφέρει να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ανδρών Κ18 (Α` Φάση – 2ος όμιλος): Phoenix MJ Basket Plus – Ανόρθωση (17/10, 17:00)
Ένα αρκετά δυνατό, όσο και δύσκολο παιχνίδι καλείται να δώσει η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 18, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος.
Στην αίθουσα του Grammar School της Λεμεσού, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Phoenix MJ Basket Plus, στο αποκαλούμενο και ως… ντέρμπι των Φοινίκων! Ωστόσο είναι και ντέρμπι κορυφής, καθώς οι δυο ομάδες, σημείωσαν ισάριθμες νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.Παρά τον εκτός έδρας χαρακτήρα που θα έχει το παιχνίδι αυτό για τους παίκτες μας, οι ίδιοι θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να σημειώσουν μιαν ακόμη επιτυχία, στο φετινό εντυπωσιακό τους ξεκίνημα.

Γυναικών Κ18 (Α` Φάση): Aνόρθωση – ΕΘΑ (17/10, 15:00)
Μια δύσκολη αποστολή περιμένει και τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 18, κατά την 4η αγωνιστική της πρώτης φάσης. Οι κοπέλες μας, υποδέχονται στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, την ομάδα της ΕΘΑ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο. Ωστόσο, η δική μας ομάδα, θα παλέψει για να φθάσει αυτή στο νικηφόρο αποτέλεσμα καθώς θα έχει την έδρα με το μέρος της, ενώ διαθέτει και αρκετές δυνατότητες, που θα προσπαθήσει να τις εκμεταλλευθεί.

Ανδρών Κ16 (Α` Φάση – 3ος όμιλος): Ανόρθωση – Αστέρας Μέσα Γειτονιάς (18/10, 14:00)
Με ένα δυνατό εντός έδρας παιχνίδι, συνεχίζουν την προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα Ανδρών Κάτω των 16, οι νεαροί μας άσοι. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο, θα αντιμετωπίσουν στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, τον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς. Όπως και η δική μας ομάδα, έτσι και ο προσεχής μας αντίπαλος προέρχεται από δυο διαδοχικά νικηφόρα αποτελέσματα στο ξεκίνημα. Κάτι που καθιστά ως αρκετά ενδιαφέρον το μεταξύ τους παιχνίδι, στο οποίο όμως, οι παίκτες μας θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το αλάνθαστο ξεκίνημα τους.

Γυναικών Κ16 (Α` Φάση – 2ος όμιλος): Ανόρθωση – ΑΕΛ (18/10, 11:00)
Ένα αρκετά ενδιαφέρον, όσο και δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι περιμένει τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 16, κατά την επάνοδο της στη δράση, μιας και είχε ρεπό, στην αγωνιστική που πέρασε. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, υποδέχεται στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, τη δυνατή ομάδα της ΑΕΛ, που μετρά δυο νίκες στα ως τώρα, ισάριθμα παιχνίδια της. Όμως, παρά τις αναμενόμενες δυσκολίες και με όπλο τον παράγοντα της έδρας, οι παίκτριες μας θα επιδιώξουν τη νίκη, αποτέλεσμα που εφόσον επιτευχθεί, τότε θα μετράνε δυο νίκες στα δικά τους ισάριθμα παιχνίδια.

Ανδρών Κ14 (Α` Φάση – 1ος όμιλος): Άτλαντας – Ανόρθωση (17/10, 14:00)
Στην Πάφο θα ταξιδέψει η Ανδρική μας ομάδα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος Ανδρών Κάτω των 14.
Στο Λύκειο του Κύκκου, στην Πάφο, καλείται να αντιμετωπίσει τη δυνατή ομάδα του Άτλαντα, σε ένα προβλεπόμενα δυνατό παιχνίδι.
Βέβαια οι νεαροί μας άσοι, θα διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, όσον αφορά την προσπάθεια προόδου που κάνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ