Ευχαριστίες Στεργίδη: «Πράξεις που ενώνουν και όχι να χωρίζουν…»

Τις ευχαριστίες του απεύθυνε ο Μιχάλης Στεργίδης σε όσους συνέβαλαν ούτως ώστε να εγκατασταθεί η πινακίδα στο Παλαιχώρι.

Αναλυτικά πιο κάτω το μήνυμα του κ. Στεργίδη.

Θελω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ όλους πού με βοήθησαν στην εγκατάσταση της τρίτης και τελευταίας πινακιδας ολοκληρώνοντας τον στοχο μου (3) Ιδιαίτερα στην οικογένεια Καραολή για την βοήθεια αλλα και την ξενάγηση στο κρησφύγετο των ΗΡΏΩΝ.

Εντυπωσιακή ηταν η παρουσία του κόσμου που αν και δεν “προσκλήθην κανεις” ένιωσαν την ανάγκη να συμμεριστουν μαζί μου το νόημα και το μήνυμα, (της πινακίδας) αλλά και το …γιατί..!

Δεν μπορώ όμως να μην αναφέρθω και να ευχαριστήσω για την φιλοξενία και αποδοχή που. έτυχαμε και απο ντόπιους ( μη Ανορθωσιατες)..Προσφώνηση από Τον κοινοτάρχη (Αποελ) παραχώρηση άδειας χρήσης της γης(Αποελ)σημαντική χειρωνακτική βοήθεια (Σαλαμίνα, Ομόνοια ).κ.α. πραξεις που προάγουν τους στόχους του Αθλητισμού και Ποδόσφαιρου που εναι να ενωνουν και οχι να χωρίζουν τον κόσμο…

(Υ.Γ Το Μήνυμα που εκπέμπει ή πινακίδα ΔΕΝ είναι εναντίον κανενός, η καμιας ομάδας.. άπλα στηρίζει Την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο που υποφέρουν κάτω από την μπότα των Τούρκων..)

Ξανά ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Όλους.
Μιχάλης Στεργιδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ