Ανακοίνωση Χ.Φ: «Δεν θα ανεχτούμε παρόμοιες συμπεριφορές…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν νωρίτερα σήμερα οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας, του MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ, σχετικά με τον απόηχο που άφησε το παιχνίδι με την Ομόνοια και τα όσα διαδραματίστηκαν.

Αναλυιτκά πιο κάτω:

«Δεν θα θέλαμε να μακρηγορήσουμε αλλά σαν Σύνδεσμος έχουμε την ευθύνη να τοποθετηθούμε σχετικά με τα γεγονότα που λαμβάνουν μέρος τις τελευταίες μέρες.

Παρά τις διαφωνίες και κόντρες που έχουμε με τον πρόεδρο του Σωματείου για θέματα όπως η κάρτα φιλάθλου κτλπ, οφείλουμε να τον υπερασπιστούμε όταν στοχεύεται ολόκληρο το οικοδόμημα της Ανόρθωσης. Η απουσία μας από τα γήπεδα έδωσε την ευκαιρία σε κάτι ψευτόμαγκιες να «παρεκτραπούν» και να χλευάσουν την ιστορία της ομάδας μας. Δεν θα ανεχτούμε παρόμοιες συμπεριφορές από τον οποιονδήποτε αλλόθρησκο μέσα στον ΝΑΟ. Όσο «μακριά» κι αν βρισκόμαστε από τα γήπεδα, ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ σας θα είμαστε. Το νου σας.

Κάποιοι δεν κατάλαβαν με ποια ομάδα τα έχουν βάλει.

Όσο για τις δηλώσεις Ξιούρουππα-Ταραπουλούζη μόνο θυμό μπορούν να προκαλέσουν. Φαίνεται πως κάποιοι δεν σεβάστηκαν το ψωμί που τους έδωσε η ομάδα μας και έβγαλαν την γλώσσα τους περίπατο. Ακόμα και για τα πολιτικά αξιώματα που τους έταξαν.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.

MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ