«Ένα ποσοστό 40-50% θα αφήσει ικανοποιημένα…»

Για το πρωτόκολλο αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, μίλησε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ FM.

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ ανάφερε πως είναι θέμα ημερών το πρωτόκολλο εκφράζοντας την πεποίθηση πως το ποσοστό φιλάθλων στα γήπεδα θα είναι περί το 40%.

Συγκεκριμένα για το θέμα της παρουσίας κόσμου στο γήπεδο ο Μιχαηλίδης ανάφερε: «Μας ζητήθηκε από το Υπουργείο Υγείας να κάνουμε συζητήσεις. Τις κάναμε από την περασμένη εβδομάδα. Ετοίμασε ένα πρωτόκολλο και η ΚΟΠ, είναι θέμα να αποφασίσει ο Υπουργός Υγείας με τους συνεργάτες του και την ομάδα των επιστημόνων. Είναι θέμα ημερών. Έχουν υπόψη τους πότε αρχίζει το πρωτάθλημα. Είναι και το θέμα των φιλικών. Δεν νομίζω ότι στα φιλικά θα καλυφθεί το ποσοστό. Είναι θέμα ημερών να εκδοθεί το πρωτόκολλο από το Υπουργείο, ίσως αυτή τη στιγμή που μιλάμε να είναι στον εκτυπωτή».

Ενώ στη συνέχεια σε ερώτηση για το κατά πόσον μπορεί να υλοιποιηθεί το ποσοστό του 33% είπε: «Εμείς εισηγηθήκαμε 40%, η ΚΟΠ ζήτησε 50%. Οι επιδημιολόγοι αρχικά είπαν για 30-33%. Κάπου εκεί θα κυμανθεί. Ένα ποσοστό 40-50% θα αφήσει ικανοποιημένα και τα σωματεία και τον κόσμο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ