Ανόρθωσις – ΑΕΚ: Φιλική ήττα με 2-0

Την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ δέχθηκε πριν από λίγο η ομάδα μας από την ΑΕΚ, σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στις Πλάτρες.

Η εντεκάδα αποτελείτο από τους Λόρια κάτω από τα δοκάρια. Στα άκρα οι Γκαλίτσιος και Κορεία και τους Σίφο, Π. Αρτυματά στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή ήταν ο Κωστάκης Αρτυματάς με τον Μάργκασα να κινείται λίγο πιο μπροστά και τον νεαρό Γεωργαλλίδη σε ρόλο επιτελικού. Στο αριστερό άκρο ήταν ο Τορνίκε, δεξιά ο Καλτσάς και στην κορυφή ο Χριστοφή.

Ατομικά λάθη έφεραν την ομάδα μας να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο, με την ΑΕΚ να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα λάθη της ομάδας μας και να μας τιμωρεί με 2-0.

Από την αντίπερα φτιάξαμε 1-2 καλές φάσεις, ωστόσο δεν καταφέραμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας για να γίνουμε ουσιαστικοί στο παιχνίδι μας.

Από εκεί και πέρα, αποχώρησε ο Κωστάκης Αρτυματας στα μισά του ημιχρόνου, μιας και χτύπησε και αιμορραγούσε με τον Αμπαρτζουμιάν να παίρνει τη θέση του στη μεσαία γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν πανομοιότυπη και παρά τις αλλαγές, δεν καταφέραμε να απειλήσουμε ουσιαστικά την ΑΕΚ και να βάλουμε πίεση. Κάτι που αναπόφευκτα έφερε την ήττα με 2-0

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ