«Ήταν η πιο εύκολη συμφωνία που έκανα ποτέ…»

Την άποψη του γύρω από τις συζητήσεις που γίνονται προκειμένου η Newcastle, να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς κλήθηκε και έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια σε δηλώσεις του στη Sun.

Ο Τιμούρ που θήτευσε για τρία χρόνια στους «ανθρακωρύχους» ανέφερε αρχικά: «Αν θες τους καλύτερους παίκτες, σίγουρα θέλουν τα μεγάλα συμβόλαια όμως θέλουν να ζούνε στο Λονδίνο. Αν θέλεις να φέρεις ένα μεγάλο παίκτη στη Newcastle θα πρέπει να πληρώσεις ίσως τα διπλάσια. Αυτό θα αντιμετωπίσουν οι νέοι ιδιοκτήτες. Αλλά αν έχεις τα χρήματα γιατί όχι. Σίγουρα θα μπορούσε να παλέψει ξανά για το πρωτάθλημα. Η Newcastle είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Έχουν 50000 οπαδούς σε κάθε παιχνίδι. Δεν θα είναι δύσκολο να χτίσεις ομάδα. Επίσης αν τώρα έχουν τα χρήματα, είναι μια μοναδική ευκαιρία. Λάτρευα τη ζωή στο Newcastle. Είμαι χαρούμενος που τελικά φαίνεται πως βρέθηκε κάποιος που θα βάλει τα χρήματα ώστε να τους οδηγήσει στην διεκδίκηση τίτλων ξανά.»

Επίσης μίλησε για την μεταγραφή από την ΑΕΚ στην Newcastle το 1997 λέγοντας: «Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα και μου είπαν ότι ενδιαφέρονται. Είπα, αν ενδιαφέρεστε, ελάτε στην Αθήνα να μιλήσουμε. Μου είπαν ότι είναι ήδη εδώ! Εντυπωσιάστηκα. Ο πρόεδρος ήταν εκεί, οι τεχνικοί διευθυντές. Τέσσερα-πέντε άτομα. Μιλήσαμε στο ξενοδοχείο και υπέγραψα εκείνη την στιγμή. Ήταν η πιο εύκολη συμφωνία που έκανα ποτέ. Τότε υπήρχαν φοβεροί παίκτες στην ομάδα και πάλευαν με την Manchester United για τον τίτλο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ