«Δέσμευση μας είναι ότι όλοι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε συστηματικά…»

Τις ευχαριστίες του προς τα παιδιά τη διοίκηση και τη δέσμευση για συνέχιση της συστηματικής δουλειάς που γίνεται, απεύθυνε ο προπονητής της ανδρικής καλαθοσφαικής ομάδας Κ18 του συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Αγαπητοί γονείς, παιδιά και συνάδελφοι προπονητές,

Έχουμε πρόσφατα ενημερωθεί από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας για την οριστική διακοπή του U18 πρωταθλήματος λόγω του μη ικανοποιητικού χρόνου που απομένει για την ολοκλήρωση όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη φετινή περίοδο στο εφηβικό τμήμα της Ανόρθωσις για την συνέπεια, προσπάθεια και μεθοδικότητα που επέδειξαν απ’τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι και τα μέσα Μαρτίου. Ιδιαίτερη αναφορά θα μου επιτρέψετε να κάνω στους:

1. Αλέξανδρο Ασωνίτη, Αλέξανδρο Σπύρου, Παναγιώτη Κορνηλίου, Φανούριο Ηλιοδώρου, Χριστόδουλο Φλωρίδη, Aλέξανδρο Χίλμαν.
Τα παιδιά αυτά αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά για τα τμήματα των αγοριών τα τελευταία 5 χρόνια αφού ανελλειπώς αντιπροσωπεύουν τις ομάδες μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μετά την επαναλειτουργεία του καλαθοσφαρικού τμήματος το 2015.

2. Oliver Geddes, Mark Boutros, Βασίλη Σιάντο, Λούκα Στυλιανού.
Οι σχετικά καινούργιες προσθήκες στην ομαδα μας (Oliver και Mark πέρσι, Βασίλης και Λούκας φέτος) που με την ποιότητα του χαρακτήρα τους και την αγωνιστική τους συνεισφορά, βοήθησαν στο να γίνει η ομάδα μας πιο ανταγωνιστική.

3. Γιώργο Αχιλλέως, Μανώλη Μαρκακης.
Οι παλιοσειρές αυτής της ομάδας που μαζί με τον Oliver θα προωθηθούν του χρόνου στην αντρική ομάδα (εκεί που ήδη ο Αλέξανδρος Ασωνίτης συμμετέχει από φέτος) αφού ηλικιακά διανύουν την τελευταία τους χρονιά στους έφηβους. Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαίτερως τον Γιώργο και Μανώλη για την προσφορά τους τα τελευταία 5 χρόνια και να τους ευχηθώ ότι καλύτερο για τη θητεία τους στο στρατό αλλά και για τα μελλοντικά τους σχέδια για σπουδές.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω επίσης και όλους τους γονείς των παιδιών για το χρόνο και προσπάθεια που απαιτείται έτσι ώστε τα παιδιά να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία που είχαμε κατα τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου:
Αντώνη Μικελλίδη (Πρόεδρο)
Σάκη Πασά (Τεχνικό Διεθυντή)
Βασίλη Χρυσαλά (Προπονητής Αντρικής ομάδας)
Νίκο Αγγελίδη (Προπονητής U16 Αγοριών)
Λάζαρο Ασωνίτη (Έφορος Εφηβικού τμήματος)
Μέλπω Καφφά (γραμματειακό προσωπικό)

Δέσμευση μας είναι ότι όλοι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε συστηματικά για την αγωνιστική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.
Τα καλύτερα έπονται!

Γιώργος Νικολάου
Προπονητής U18 Αγοριών


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ