«Θα γελά μαζί μας και το παρδαλό κατσίκι»

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία στο νησί μας, θα γελά και το παρδαλό κατσίκι εάν δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα μας, αυτό ήταν μεταξύ άλλων το σχόλιο του προέδρου της εταιρείας, Ευγένιου Χαμπουλλά στο πλαίσιο των δηλώσεων του στην Cablenet.

Αναλυτικά πιο κάτω η τοποθέτηση του Ευγένιου Χαμπουλλά:

«Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα τα δικά μας, θα έπρεπε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να ολοκληρωθεί η σεζόν εντός αγωνιστικού χώρου. Ουσιαστικά η κυβέρνηση μετά τη σημερινή συνάντηση, έχει βάλει την μπάλα στη σέντρα και καλεί την ΚΟΠ και τα μέλη της, να βρουν τους τρόπους για να ξεκινήσουμε από εκεί που μείναμε.

Δεν αντιλαμβάνομαι κάποιες αντίθετες απόψεις που επιμένουν να θέλουν να διακόψουν τα πρωταθλήματα. Πως τεκμηριώνονται; Με γνώμονα το fair-play πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα στους αγωνιστικούς χώρους. Οι αντίθετες απόψεις πρέπει να τεκμηριώνονται. Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, θα γελά μαζί μας και το τελευταίο παρδαλό κατσίκι που έμεινε στην Κύπρο, αν δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα μας.

Με κανονικές προπονήσεις, χρειαζόμαστε τρεις εβδομάδες για να είμαστε έτοιμοι και είναι ικανοποιητικός αυτός ο χρόνος. Όλοι στην Ανόρθωση αντιλαμβάνονται τα δεδομένα και δηλώνουν έτοιμοι να λειτουργήσουμε όλοι με γνώμονα το συμφέρον του σωματείου μας. Δεν έχουμε σκοπό να αδικήσουμε καμία ομάδα και ελπίζω την υστάτη να επικρατήσει η λογική και το δίκαιο.

Υπάρχουν πιέσεις προς πολλές κατευθύνσεις και έγιναν και παρεμβάσεις. Ανεξάρτητα όμως του τι έγινε, σήμερα έχουμε μπροστά μας τη θέση της κυβέρνησης που λέει “κύριοι παίξτε ποδόσφαιρο”. Αν κάποιοι δεν θέλουν να παίξουν, θα βρουν ένα εκατομμύριο προφάσεις.

Ασφαλώς και δεν πρέπει να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια, αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν, αλλά και να μην υπάρξει υποβιβασμός, αλλά ούτε και άνοδος από τη Β΄ κατηγορία. Η ΟΥΕΦΑ δίνει και άλλες προτάσεις για να βρούμε κατάληξη και περιμένω πλέον την αντίδραση της ΚΟΠ, μετά τη συνάντηση με την Κυβέρνηση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ