«Ο Κετσπάγια το έκανε φανταστικά»

Τις μεγαλύτερες του επιτυχίες στην ομάδα μας, έζησε ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς όπως ανάφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις του στον Active.

Παράλληλα ο Βέσκο ανάφερε και την εποχή που δοκίμασε ανεπιτυχώς να είναι παίκτης – προπονητής στην Ομόνοια, τονίζοντας πως δεν μπορούσε να κάνει και τα δύο, υμνώντας παράλληλα τον Τιμούρ Κετσπάγια που την ίδια εποχή οδηγούσε την ομάδα μας στον τίτλο.

Αναλυτικά αυτά που ανέφερε ο Βέσκο: «Αρχικά ήμουν ως δανεικός στην Ανόρθωση από τον ΑΠΟΕΛ για ένα χρόνο. Μετά, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ που με έφερε στην ομάδα, αποχωρούσε και μου είπαν οι άνθρωποι εκεί ότι μπορούσα να πάω όπου ήθελα. Η Ανόρθωση πλήρωσε και κάποιο ποσό και πήγα εκεί και αγωνίστηκα για άλλα δύο χρόνια. Τις μεγαλύτερες στην καριέρα μου, τις πέτυχα στην Ανόρθωση. Τρία πρωταθλήματα, ένα κύπελλο… Αν δεν κάνω λάθος, σε τρία χρόνια 4 ή 5 ήττες είχαμε συνολικά, μιλάμε για μόνο επιτυχίες δηλαδή στην Ανόρθωση. Ο προπονητής μας και αείμνηστος Ντούσαν Μιτόσεβιτς είχε πάντα δίπλα του τον πρόεδρο και ήταν πολύ σημαντικό γι’ αυτό. Τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα, λένε πολλά για τον Μιτόσεβιτς, ήταν πολύ σημαντικός για τις επιτυχίες της Ανόρθωσης. Στην Ομόνοια εμεινα έξι χρόνια, 33 γκολ που πέτυχα για τόσο καιρό ήταν λίγα για μένα, αλλά γενικά μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλή η παρουσία μου, κέρδισα δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Πιστεύω ότι βοήθησα αρκετά εκείνη την εποχή την Ομόνοια. Την τελευταία μου χρονιά, ήμουν παίκτης και προπονητής, αντικαθιστώντας τον Φραντισέκ Σμούντα. Ήταν δύσκολο για μένα από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξουν πολλά πράγματα προσωπικά. Μετά ήρθε ο Χενκ Χάουαρντ και την επόμενη σεζόν σταμάτησα το ποδόσφαιρο. Εγώ ένα παιχνίδι έκανα ως παίκτης/προπονητής, δεν μπορούσα να κάνω και τις δύο δουλειές ταυτόχρονα, όπως έκανε φανταστικά για παράδειγμα ο Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ