Το ταξίδι στο Βελιγράδι…

Εκτενής αναφορά για το ταξίδι στο Βελιγράδι τις προηγούμενες μέρες, προχωρούν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας με ανάρτηση τους στο facebook.

Αναλυτικά πιο κάτω:

«Εδώ και κάποια χρόνια έχει δημιουργηθεί η τριπλή Αδελφοποίηση μεταξύ του συνδέσμου μας, των οπαδών της ιστορικής Klub prijatelja OFK Beograda και της ξακουστής Футбольный клуб “Динамо” (Москва). Μια σχέση και μια αδελφοποίηση που χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο δυνατή. Όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί από κοινές δράσεις και από εμπειρίες που αποκομίσαμε μέσα απ’ αυτές. Είτε από επισκέψεις των Αδελφών μας στην Κύπρο για να στηρίξουν την δική μας δράση είτε από δικές μας εξορμήσεις σε Σερβία και Ρωσία. Φέτος για πρώτη φορά αποφασίστηκε η διοργάνωση ενός τουρνουά που θα μας έφερνε ακόμα πιο κοντά και θα ενδυνάμωνε ακόμα περισσότερο την ισχύ της Γαλανόλευκης Αδελφοποίησης.

Τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ μας, παρουσία σε εκτός έδρας αγώνα της ΟΦΚ, πάρτι, πορείες και συνθήματα καθ΄όλη την διαμονή μας αλλά και ξενάγηση σε ιστορικά αξιοθέατα του Βελιγραδίου περιλάμβανε αυτό το τριήμερο ταξίδι. Με το τέλος δώσαμε όλοι ραντεβού για επερχόμενα ευρωπαϊκά ταξίδια των ομάδων μας αλλά και την οργάνωση του 2ου τουρνουά της Αδελφοποίησης όπου του χρόνου αποφασίστηκε ότι ο Παν.Συ.Φι. θα φιλοξενήσει στην Κύπρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία και όσα μας πρόσφεραν κατά την διαμονή μας αφού σε καμία στιγμή δεν νιώσαμε ότι είμαστε μακριά από την πατρίδα. Πόσο μάλλον όταν χιλιάδες κόσμος στο Βελιγράδι διαδήλωσε υπέρ της Ελλάδος για τα όσα περνάει το Έθνος στα Ελληνικά σύνορα.

Συγχαρητήρια και σε όλα τα μέλη μας που έκαναν το ταξίδι κρατώντας ψηλά την σημαία του συνδέσμου μας αλλά διαδίδοντας το όνομα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ σε όλο τον κόσμο. Όπως επίσης και το πρόβλημα της κατεχόμενης πόλης μας αφού αντιπροσωπεία του Παν.Συ.Φι. μίλησε για την σκλαβωμένη ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ μπροστά σε κάμερα των αδελφών της Ντιναμό. Το βίντεο θα μεταφραστεί στα Ρωσικά και στα Σερβικά και θα προβληθεί σε όλα τα αδέλφια με σκοπό την εκμάθηση για το ζήτημα της παράνομης κατοχής.

BLUE?WHITE⚪️BROTHERHOOD | ??OFK BEOGRAD – ??ANORTHOSIS FAMAGUSTA – ??DYNAMO MOSCOW

Υ.Γ. Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο μπρελόκ της αδελφοποίησης μπορούν να το δουν και να το αγοράσουν στο Maxhtec Shop είτε απευθείας διαδικτυακά εδώ 

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ