«Στην Κύπρο ξέρουν πολύ καλά ότι ο Τιμούρ…»

Για τον Νίκα Κατσαράβα αλλά και για τον Τιμούρ Κετσπάγια αναφέρθηκε ο Κάχα Κατσαράβα σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Γεωργίας.

«Είναι ανεξάρτητος άνθρωπος, αλλά πέρα από αυτό, εξακολουθώ να ανησυχώ, γιατί στην Κύπρο δεν είναι εύκολη η κατάσταση», ανέφερε αρχικά για τον γιό του Νίκα ο Κάχα Κατσαράβα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κετσπάγια: «Ο Τιμούρ κάνει πολύ σημαντική δουλειά. Τώρα υπάρχουν πέντε διεθνείς Γεωργιανοί παίκτες μαζί του. Η πανδημία θα τελειώσει σύντομα και ελπίζω αυτοί οι παίκτες να παίζουν περισσότερο μέχρι τον Ιούνιο. Αλλά από την άλλη πλευρά, φέρνοντας τόσους πολλούς παίκτες από μια χώρα ήταν μεγάλο ρίσκο και ευθύνη. Όσο καλό όσο και κακό είναι το φταίξιμο, πολλοί προπονητές δεν θα έπαιρναν αυτό το ρίσκο, αλλά ο Τιμούρ ρίσκαρε, γιατί είναι ερωτευμένος με τη Γεωργία.

Στην Κύπρο ξέρουν πολύ καλά ότι ο Τιμούρ είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν θα έπαιρνε μια κακή απόφαση για την ομάδα. Πάντα κάνει την δουλειά του επαγγελματικά. Έφερε παίκτες που δικαιολόγησαν τις ελπίδες του κόσμου, όλοι τους έχουν γίνει πιο ισχυροί. Πέρσι η Ανόρθωση τερμάτισε έκτη, αλλά εφέτος είναι στις πρώτες θέσεις και έχει ελπίδες να κερδίσει τον τίτλο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ