Σκέψεις για Αρτυματά

Για πρώτη φορά φέτος ο Τιμούρ Κετσπάγια θα προβληματιστεί για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Γκαλίτσιου στο δεξί άκρο της άμυνας.

Αυτό γιατί ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός λόγω τραυματισμού στο σύνδεσμο θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Για την αντικατάσταση του υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν την εκκρεμότητα και ο λόγος είναι για τους Μιχάλη Ιωάννου, Κοφί και τον Κωστάκη Αρτυματά. Ο τελευταίος, στην χρονιά που σημείωσε τις περισσότερες συμμετοχές του στον ΑΠΟΕΛ όντας με προπονητή τον Τιμούρ, τις κατέγραψε στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μάλιστα την δεδομένη στιγμή ο Αρτυματάς βρίσκεται και σε καλή αγωνιστική κατάσταση αφού είναι από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του Τιμούρ που δεν έλειψαν λεπτό. Έτσι το σενάριο να δούμε τον Κ. Αρτυματά στο δεξί άκρο της άμυνας πλέον είναι ορατό και με αυξημένες πιθανότητες.

Αν επιβεβαιωθεί το πιο πάνω σενάριο τότε θα υπάρξουν αλλαγές και στο χώρο του κέντρου με τους Νταουσβίλι κατα πρώτο λόγο και τον Κοφί κατά δευτερο να παίρνουν φανέλα βασικού μαζί με τους Μαργκάσα και Ράγιος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ