Με ελπίδα, αισιοδοξία για μία πρωτοπόρα νέα δεκαετία

Λίγες ώρες απομένουν προκειμένου να αλλάξουμε χρόνο, να αλλάξουμε δεκαετία.

Σίγουρα ο απολογισμός της δεκαετίας ως οικοδόμημα στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μας αφήνει ευχαριστημένους. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι η δεκαετία ήταν στείρα, δίχως καμία διάκριση και γενικότερα μέσα σε κλίμα εσωστρέφειας. Ευχή όλων μας η νέα δεκαετία να μην μοιάσει ποσώς στην προηγούμενη.

Στα τμήματα πετόσφαιρας η κατάσταση είναι διαφορετική. Η δεκαετία αυτή μας προσέφερε τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα στους Άνδρες ενώ στις γυναίκες τέσσερα πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα αποτελούν τον απολογισμό.

Στο φούτσαλ η δεκαετία αυτή έφερε την ίδρυση του τμήματος αλλά και τον πρώτο τίτλο, το πρωτάθλημα το 2017. Από εκεί και πέρα η δεκαετία που ετοιμάζεται να εκπνεύσει σηματοδότησε και την επναλειτουργία του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, όπως επίσης και αυτό της χειροσφαίρισης.

Επίσης τα τμήματα του συλλόγου αυξήθηκαν μιας και υπήρξε η σύσταση της ομάδας μπόουλινγκ, η δημιουργία του τμήματος των δρομέων.

Θαύματα σίγουρα δεν μπορούν να γίνουν από τη μία μέρα στην άλλη, ωστόσο παραμένουμε αισιόδοξοι πως με τη μεθοδική και πλάνο δουλειά που συντελείται σε όλα τα τμήματα, η νέα δεκαετία θα φέρει το οικοδόμημα της Ανόρθωσης, να πρωτοπορεί παντού και να κάνει περήφανη τόσο την Αμμόχωστο που ευελπιστούμε η δεκαετία που θα μπούμε να είναι δεκαετία επιστροφής, όσο και τους χιλιάδες πιστούς ακόλουθους της ιδέας της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ