Ανόρθωση 2 – 0 ΑΕΛ: Ουσιαστική και παραμονή στην κορυφή

Με ουσιαστική εμφάνιση η ομάδα μας, νίκησε την ΑΕΛ με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Ράγιος στο 11′ και Κατσαράβα στο 38′

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με τέσσερις αλλαγές παρέταξε την ομάδα μας ο Κετσπάγια. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Λόρια, δεξιά ο Ιωάννου, αριστερά ο Σελίν, με τους Σίφο και Βργκοτς να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στη μεσαία γραμμή ήταν το δίδυμο Μαργκάσα και Μπούμπα, με τον Ράγιος να κινείται σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Αριστερά ο Τορνίκε, δεξιά ο Καλτσάς και στην κορυφή ο Κατσαράβα.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Με συνεχές πρέσσινγκ και πίεση από ψηλά η ομάδα μας  έβαλε πίεση στην ΑΕΛ, προκειμένου να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η πρώτη τελική ήταν ένα μακρινό και άστοχο σουτ από τον Σελίν. Στο 11’ όμως ήρθε το προβάδισμα. Ο Μαργκάσα έκαμε το κλέψιμο στη μεσαία γραμμή, συνδυάστηκε άψογα με τον Καλτσά, με τον Ρενάτο την κατάλληλη στιγμή να γυρίζει δεξιά μέσα στην περιοχή στον επερχόμενο Ράγιος. Το πρώτο σουτ του Ισπανού αποκρούστηκε από τον Κυριάκου, το δεύτερο όμως βρήκε τα δίχτυα σημειώνοντας έτσι το 1-0 και το 11ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 22’ ο βοηθός σε μία τουλάχιστον οριακή φάση, σήκωσε το σημαιάκι υποδεικνύοντας τον Καλτσά σε θέση offside με το γκολ του Ελλαδίτη να ακυρώνεται σε θέση offside.

Το δεύτερο γκολ ήρθε με τον Κατσαράβα στο 39’. Μετά από γέμισμα από αριστερά, ο Ράσο έκανε λάθος απομάκρυνση η μπάλα στρώθηκε στον Κατσαράβα που με σουτ στην κίνηση εντός περιοχής, έγραψε το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με την ομάδα μας να το ελέγχει και να επιχειρεί στην αντεπίθεση. Ο Τορνίκε ήταν σε κέφια, μπορούσε να χριστεί σκόρερ, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αρχικά το τακουνάκι του αποκρούστηκε από τον Βοζίνια, ενώ δύο λεπτά αργότερα η απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ μας απείλησε σε δύο φάσεις μετά το 80’ δίχως όμως να προκαλέσουν ανησυχία.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ