«Αυτός είναι ο Τιμούρ, τον εμπιστευόμαστε».

«Ήταν ένα παιχνίδι με ανοικτά και τα τρία αποτελέσματα, ο δικός μας στόχος ήταν η νίκη και γι’ αυτήν πήγαμε στην «Αρένα». Έγινε δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, δεν ήταν εύκολο το έργο μας αλλά οι ποδοσφαιριστές ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και καταφέραμε με δύο εξαιρετικά γκολ των Καλτσά και Οκριασβίλι να πάρουμε μια δίκαιη νίκη σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο», ήταν το αρχικό σχόλιο του εκπροσώπου τύπου της ομάδας μας Σάββα Πηλακούτα στον Σουπερ Σπορ ΦΜ 104,0 για να συμπληρώσει…

Ήταν και τα δύο εξαιρετικά γκολ:
«Δεν ήταν τυχερά γκολ αλλά ήταν απίστευτα γκολ. Ο Οκριασβίλι το δοκίμασε αρκετές φορές αυτό, ενώ ο Καλτσάς πέτυχε ξανά ένα τέτοιο γκολ».

Ο Οκριασβίλι παρουσιάζεται ανεβασμένος:
«Όπως και από όλους, έτσι και από τον Οκριασβίλι αναμένουμε ότι θα ανέβει και θα δώσει στην ομάδα αυτά για τα οποία αποκτήθηκε. Παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει και ξεδιπλώνει το ταλέντο και την ποιότητα του».

Για το θέμα που προέκυψε με τους Λόρια και Κατσαράβα:
«Θεωρείται λήξαν το θέμα. Όσοι γνωρίζουν τον Κετσπάγια ξέρουν ότι είναι λάτρης της πειθαρχίας, έχει τον δικό του τρόπο να χειρίζεται τα αποδυτήρια. Το είπε και ο ίδιος ότι λειτουργεί με στόχο το καλύτερο για την ομάδα του. Αυτός είναι ο Τιμούρ, τον εμπιστευόμαστε».

Για την παρουσία του Γιώργου Παπαδόπουλου:
«Δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να προετοιμαστεί κατάλληλα σε αυτές τις λίγες ώρες για ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα πήγε πολύ καλά, ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του και έδειξε ότι όποτε χρειαστεί είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Λόρια».

Για την πολυσυζητημένη φάση με τον Γιώργο Παπαδόπουλο:
«Για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα., Είδαμε την φάση πολλές φορές και μιλήσαμε και με τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Η μπάλα χτύπησε στο στήθος του και συγχαίρουμε και την διαιτησία που απέφυγε ένα λάθος που πιθανόν θα καθόριζε την μοίρα του αγώνα».

Για τον τραυματισμό του Γκαλίτσιου:
«Αποχώρησε τραυματίας, θα περάσει από MRI για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του».

Για τον κόσμο:
«Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και ήταν στο πλευρό μας και είναι εφικτό να κάνουμε sold out και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Η ομάδα έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται εκεί και είναι καθήκον του κάθε Ανορθωσιατή να έρθει να στηρίξει την ομάδα και να γεμίσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ