Με δελτίο τύπου η ομάδα καλαθόσφαιρας του συλλόγου μας, προχωρά σε ενημέρωση σχετικά με τη δράση της ανδρικής ομάδας.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Στην τέταρτη κατά σειρά νίκη έφθασε η ομάδα μας, μετά από το παιχνίδι με αντίπαλο τον Αθλητικό Όμιλο Αραδίππου, αναμέτρηση που διεξήχθη στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Η ομάδα μας, για μιαν ακόμη φορά, έπιασε ψηλά στάνταρ απόδοσης, με αποτέλεσμα να φθάσει σε μιαν εύκολη επικράτηση, δίνοντας ταυτόχρονα και συνέχεια στο εντυπωσιακό της ξεκίνημα στο Ανδρικό επίπεδο, όπου πλέον ως γνωστόν, η Ανόρθωση δραστηριοποιείται μετά από 44 χρόνια!

Με τέσσερις νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια, η ομάδα μας προπορεύεται στο βαθμολογικό πίνακα και αισιοδοξεί για μιαν ανάλογη συνέχεια.

Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Τάλαρης 18 (4), Ασωνίτης 6 (1), Πασάς 9 (1), Κολτσίδας, Ξενοφώντος 14, Μπιτσόλας 2, Αντωνιάδης 4, Κουκούνης 3 (1), Χρυσοστόμου 14, Κυριάκου 6, Παντούρης 16 (4), Χαραλάμπους 6.



ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ