Με ενημερωτικό δελτίο, το τμήμα καλαθόσφαιρας του συλλόγου μας, ενημερώνει για τη δράση που προηγήθηκε το Σαββατοκυρίακο.

Ομάδα Ανδρών (Β2` κατηγορία – Α` φάση): Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ -Ανόρθωση 40-77

Τρία στα τρία, μετράει πλέον η ομάδα μας, μετά και την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β2` Ανδρών!

Έτσι παραμένει και στην κορυφή της βαθμολογίας!

Εξαιρετική απόδοση έπιασαν οι παίκτες μας και πήραν μιαν άνετη νίκη me 77-40, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ, παιχνίδι που έγινε στο Λύκειο Λινόπετρας.
Μπορεί βέβαια, τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της Ανδρικής μας ομάδας, να είναι με μια λέξη, εξαίρετα, όμως τόσο η τεχνική ηγεσία, όσο και οι παίκτες, συνεχίζουν με την ίδια σοβαρότητα ενόψει των δύσκολων επικείμενων τους υποχρεώσεων!

Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Τάλαρης 5, Πηλαβάκης, Πασάς 3 (1), Κολτσίδας 2, Ξενοφώντος 6, Μπιτσόλας 3, Αντωνιάδης 16 (2), Κουκούνης 10, Χρυσοστόμου 7, Κυριάκου 6, Παντούρης 14 (3), Χαραλάμπους 5.

Ομάδα Γυναικών (Α` φάση): ΕΝΑΔ – Ανόρθωση 34-73

Στη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη, έφθασε η Γυναικεία μας ομάδα, μετά και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής και πλέον, μετράει δυο νίκες και μιαν ήττα.
Στην αναμέτρηση που έγινε στο CBF Arena, κατέβαλε τη νεανική ομάδα της ΕΝΑΔ, με 73-34, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σφράγισε την κυριαρχία της.

Το δε χαρακτηριστικό της εμφάνισης, ήταν ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι, η ομάδα μας παρουσιάζεται πιο δεμένη και κατόπιν τούτου, υπάρχει η πεποίθηση ότι αυτή η σύνδεση θα συσφιχθεί και στη συνέχεια, θα έλθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Πάγκαλος 11 (1), Πιττάκα 7 (1), Μενελάου 7, Ράτσα 15, Μακλούρ 19, Γεωργίου 6, Κωνσταντίνου 5 (1), Ιωάννου, Χαραλάμπους 3 (1), Βάχεβα, Γενγκενίδη.

Ομάδα Ανδρών Κ18 (2ος όμιλος): Ανόρθωση – Ζήνωνας 61-69

Παρά την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες της Ανδρικής μας ομάδας Κάτω των 18, τελικά έχασαν από την πολύ δυνατή ομάδα του Ζήνωνα, με σκορ 61-69, στην αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα του Γυμνασίου Ζακακίου.

Ήταν ένα παιχνίδι ενταγμένο στο πλαίσιο του 2ου ομίλου για την 7η αγωνιστική.
Αυτή ήταν η τέταρτη φετινή ήττα για την ομάδα μας, που ωστόσο παλεύοντας με έναν δυνατό αντίπαλο, έδειξε ότι μπορεί να καταγράψει μιαν καλύτερη πορεία, στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Ασωνίτης 22 (4), Σπύρου, Μπούτρος 4 (1), Σιάντος 8 (2), Αχιλλέως 15 (5), Κορνηλίου 4, Ηλιοδώρου 2, Γκέντες 6, Χίλμαν 1, Φλωρίδης.

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` φάση): Ανόρθωση – Απόλλων 77-41

Επάνοδος στις επιτυχίες για τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 18, η οποία νίκησε με σκορ 77-41 την ομάδα του Απόλλωνα.

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού και που ήταν για την 7η αγωνιστική, η ομάδα μας έπιασε πολύ καλή απόδοση, με αποτέλεσμα να φθάσει σε μια δίκαια επικράτηση.

Ταυτόχρονα βελτίωσε και τη βαθμολογική της θέση και θα παλέψει για μιαν καλύτερη συνέχεια.

Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Τιμουρτουρκάν 2, Γεωργίου 2, Πάγκαλου 11 (1), Ιωάννου 4, Δημητρίου, Μακρυγιώργη 2, Λάμπρου 13, Μάρκου, Τριανταφυλλίδου 9, Δήμου 8, Κελεσίδου 2.

Ομάδα Ανδρών Κ16 (3ος όμιλος): ΑΠΟΠ – Ανόρθωση 49-55

Mε μια σημαντική νίκη προχώρησε η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 16, η οποία στο παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» στην Πάφο, επικράτησε του ΑΠΟΠ με 55-49.
Ήταν το παιχνίδι για την 6η αγωνιστική, στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και κρίθηκε στα σημεία, όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ, νίκης για την ομάδα μας, η οποία βελτιώνει και τη βαθμολογική της θέση!

Παράλληλα δημιουργούνται προσδοκίες, για μιαν ανάλογη ή και καλύτερη συνέχεια.

Ομάδα Γυναικών Κ16 (2ος όμιλος): Ανόρθωση – Άτλαντας 52-40

Νίκη επί του Άτλαντα με 52-40 και ισοβαθμία στην κορυφή ,με την ομάδα της Πάφου, μετά το παιχνίδι της ομάδας μας μαζί της, για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου!

Δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα μας, επικράτησε σε βάρος της δυνατής αυτής ομάδας, πιάνοντας την έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον, το Πρωτάθλημα συνεχίζεται με αρκετό ενδιαφέρον.

Οι παίκτριες μας, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους, έφθασαν σε μιαν σπουδαία επιτυχία και δικαιολογημένα αισιοδοξούν για μιαν ανάλογη συνέχεια!

Ομάδα Ανδρών Κ14 (2ος όμιλος): ΑΕΛ – Ανόρθωση 71-28

Την ήττα με σκορ 71-28, δέχθηκε η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 14, με αντίπαλο την ισχυρή ομάδα της ΑΕΛ, στο παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα «Ν. Σολομωνίδης».

Στο παιχνίδι αυτό, που ήταν για την 6η αγωνιστική, στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος, η αντίπαλος ομάδα, ήταν καλύτερη, κάτι που φαίνεται και από το τελικό σκορ.

Οι νεαροί μας παίκτες, θα συνεχίσουν την προσπάθεια εξέλιξης τους σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Ομάδα Γυναικών Κ14 (1ος όμιλος): Ανόρθωση – Απόλλων 45-13

Με νίκη για τη Γυναικεία ομάδα μας Κάτω των 14, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με αντίπαλο, το αντίστοιχο συγκρότημα του Απόλλωνα, παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Στο παιχνίδι αυτό, που ήταν για τον 1ο όμιλο (6η αγωνιστική) η ομάδα μας επικράτησε με 45-13.

Οι νεαρές μας παίκτριες, επέδειξαν προσοχή και σοβαρότητα για να φθάσουν στο στόχο της νίκης και έτσι στις τάξεις της ομάδας μας, υπάρχει αισιοδοξία για μιαν ακόμα καλύτερη συνέχεια και επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ