Σίλντενφελντ για τον κόσμο:«Θέλω να τους δικαιώσουμε στο άμεσο μέλλον»

Δουλέψαμε ολόκληρη την εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ήμασταν έτοιμοι, αλλά είμαι ευχαριστημένος για τον τρόπο που παίξαμε ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες σκοράροντας τόσα τέρματα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Κροάτη αμυντικού της ομάδας μας Γκόρντον Σίλντενφελντ μιλώντας στην ιστοσελίδα www.balla.com.cy μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Για να συμπληρώσει:

Για τις επιθετικές «κανονιές» της ομάδας στα τελευταία ματς:
«Είμαι ευχαριστημένος που σκοράρουμε πολλά τέρματα στα παιχνίδια μας, αλλά η νίκη είναι νίκη, είτε παίρνεις τρεις βαθμούς με 1-0, είτε με 4-0. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια μας, φαίνεται ότι δουλεύουμε σκληρά και αυτές οι επιδόσεις οδηγούν την ομάδα να εργάζεται καλύτερα και περισσότερο για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται».

Μήνυμα προς τους οπαδούς:
«Θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια, ελπίζω να μας στηρίξουν απόλυτα και στα επόμενα ματς και θέλω να τους δικαιώσουμε στο άμεσο μέλλον».

Για τον Ράγιος:
«Είμαι τόσο χαρούμενος για τον Ρούμπεν που άφησε πίσω δύσκολες στιγμές και πλέον αποτελεί έναν παίκτη «κλειδί» για την απόδοση της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι, για να βοηθά κάθε εβδομάδα, εκείνος ξέρει πως παίζουμε και ότι τον έχουμε ανάγκη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ