Το μυστικό της φετινής Ανόρθωσης αποκαλύπτει μέσω συνέντευξης του στο Protathlima.com, ο Γκόρντον Σίλτενφελντ.

Συγκεκριμένα ο Σίφο ρωτήθηκε για τον Τιμούρ και ανάφερε στο θέμα νοοτροπίας που υπάρχει μέσα στην ομάδα που ο ένας είναι έτοιμος να καλύψει τον άλλο και όλοι λειτουργούν για την ομάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πιστεύω ότι είναι θέμα νοοτροπίας. Ότι είμαστε μία καλή ομάδα και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ξέρουμε ότι η επίθεση δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς εμένα αν δεν δώσω το 100% μου. Και η άμυνα δεν μπορεί να λειτουργήσει αν ο Ντούρις ή ο Κατσαράβα ή ο οποιοσδήποτε δεν δώσει το 100%. Όλοι δουλεύουμε για όλους και έχουμε κάποιους παίχτες και αμυντικά και επιθετικά που μπορούν με την ποιότητά τους να δώσουν την τελική πάσα ή ένα τέρμα. Ο Ράγιος αυτή την χρονιά έχει τόσα γκολ και τόσες ασίστ. Στο τέλος όμως είναι η δουλειά της ομάδας και είμαι προσωπικά ευχαριστημένος και για τον Ράγιος και για άλλους όπως ο Κατσαράβα, τώρα που άρχισαν να σκοράρουν. Κοίτα, δουλεύω για αυτούς και αυτοί δουλεύουν για μένα, αυτός είναι ο τρόπος που προχωρούμε. Μπορεί σε κάποιο παιγνίδι να μην παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο αλλά πίστεψέ με, θα δώσουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Και αυτό είναι κάτι που η ομάδα έχει.»

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ