Ντούρις: «Το πρώτο γκολ ήταν κάτι σαν…»

Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, μίλησε ο Μίχαλ Ντούρις.

Ο Σλοβάκος αναφέρθηκε τόσο στην κλήση του στην Εθνική, όσο και την πορεία του στην ομάδα μας, με τον Σλοβάκο φορ να παρουσιάζεται ευχαριστημένος με το αγωνιστικό φορμάρισμα του.

Για την κλήση του: «Δεν με ενημέρωσε κανείς από την ομοσπονδία, είδα το όνομα μου στο ίντερνετ και είμαι ευχαριστημένος για αυτό.»

Για τα πρώτα του γκολ: «Μετά από δύο παιχνίδια που επέστρεψα στην εντεκάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίζω εκ νέου την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και να ότι τον δικαιώνω. Τα γκολ με βοηθούν πολύ. Την παρούσα στιγμή, τόσο η ομάδα όσο και εγώ τα πάμε πολύ καλά.»

Για το ότι έτρεξε ένα σερί εκτός αρχικών επιλογών: «Ο προπονητής δεν μου είπε κάτι το παράξενο ή το ασυνήθιστο. Για να είμαι ειλικρινής δεν τον ρώτησα και πολύ γιατί με άφηνε εκτός. Αυτές είναι οι αποφάσεις τις οποίες πρέπει να δέχεσαι. Ωστόσο υποθέτω πως με άφησε εκτός εντεκάδας επειδή δεν σκόραρα τα πρώτα δύο παιχνίδια. Είμαι επιθετικός και από τους επιθετικούς πάντοτε περιμένεις γκολ. Στα πρώτα δύο παιχνίδια πήραμε 4 βαθμούς, συγκομιδή που δεν ήταν κακοί αλλά οι προσδοκίες ήταν για δύο νίκες και ιδιαίτερα με καλύτερες επιδόσεις στο σκοράρισμα. Έτσι ο προπονητής αποφάσισε να μην περιμένει άλλο και επέλεξε άλλη επιλογή για βασικός και έτσι έμεινα στο πάγκο. Τίποτα το παράξενο. Επέστρεψα στην αρχική εντεκάδα, σημείωσε γκολ και όλα πηγαίνουν μία χαρά.»

Για το πρώτο γκολ που σημείωσε:  «Το πρώτο γκολ της χρονιάς ήταν κάτι σαν σωτηρία για μένα. Πάντα αισθάνεσαι καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο όταν σκοράρεις. Τώρα σκόραρα και για δεύτερο παιχνίδι. Ελπίζω να διατηρηθώ σε αυτή τη φόρμα στο σκοράρισμα όσο το δυνατό περισσότερο. »

Για το ότι αγωνίζεται στο άκρο: «Δεν είναι η ιδανική θέση για μένα, προτιμώ να παίζει στην κορυφή όμως η απόφαση του προπονητή είναι σεβαστή. Έπαιζα και πιο παλιά στο άκρο, επί Πάβελ στην Πλζεν αγωνίστηκα στο δεξί άκρο. Οι προπονητές τους αρέσει να έχουν ποδοσφαιριστές που να μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ