Σημαντική νίκη με 3-1 σετ πέτυχε ψες βράδυ στο «Θεμιστόκλειο» η ομάδα μας απέναντι στην ΑΕ Καραβά μέσα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ανδρών Α΄κατηγορίας .

Η ομάδα μας προυσιάστηκε νωθρή στο πρώτο σετ και η ομάδα του Καραβά εκμεταλευόμενη τον ενθουσιασμό των πετοσφαιριστών της κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με 25-18. Στη συνέχεια ο κ Χριστοφιδέλης έκανε κάποιες αλλαγές και η ομάδα μας παρουσιάστηκε ανεβασμένη με αποτέλεσμα να κερδίσουμε το δεύτερο σετ με 25-18. Στο τρίτο σετ η ομάδα μας κέρδισε με 25-20 αφού η αντίπαλος ομάδα υπερέβαλε ευατό για να πάρει το σετ. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ η ομάδα μας ανέβασε κατακόρυφα απόδοση και νίκησε με 25-17 πέρνοντας τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Κ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ): Romanuti, Torres, Haapakoski, Strugarevic, Σαββίδης, Χριστοφόρου – Λίμπερο: Χαραλαμπίδης. – Αλλαγές: Χρυσοστόμου, Δημητρίου.

Επόμενος αντίπαλος η νεοφώτιστη ομάδα της ΕΝΠ την προσεχή Παρασκευή στο «Θεμιστόκλειο» στις 20:00

Πηγή: Γραφείο τύπου πετόσφαιρας

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ