Μετά την η Αθήνα, η Λάρνακα και η δράση συνεχίζεται…

Συνεχίζεται η δράση του τμήματος δρομέων που μετά την Αθήνα, σειρά πήρε η Λάρνακα, εκεί όπου το τμήμα του συλλόγου  μας είχε έντονη παρουσία.

Αναλυτικά πιο κάτω το δελτίο τύπου που εξέδωσε το τμήμα δρομέων του συλλόγου.

Μετά από τον επιτυχημένο για το τμήμα μας Μαραθώνιο της Αθήνας, σειρά είχε ο Radisson Blu Larnaka International Marathon 2019. Στο Μαραθώνιο της Λάρνακας, ο οποίος έχει γίνει θεσμός πλέον για το κυπριακό και το παγκόσμιο δρομικό κίνημα το τμήμα μας δεν μπορούσε να μην δήλωνε δυναμικό παρών. Με 12 αθλητές και αθλήτριες, αρκετοί από τους οποίους έλαβαν μέρος και στην Αθήνα το προηγούμενο σαββατοκυρίακο, το τμήμα μας συμμετείχε σε όλους τους δρόμους τιμώντας το Μαραθώνιο της πόλης που φιλοξενεί το σωματείο μας, μέχρι την επιστροφή.
Συγκεκριμένα:

42km / Μαραθώνιος
Δημήτρης Γεωργιάδης
Βασίλης Χατζημιλτής

21km / Ημιμαραθώνιος
Μαργαρίτα Καϊμακλιώτη
Λουκία Ευθυμίου
Όλγα Κυπρή
Αιμίλιος Στυλιανού

10km
Μάριος Χατζηνικολάου
Μάριος Γενακρίτης

5km
Θεόδωρος Περατικού
Αντώνης Χαλκάς
Μάριος Σπύρου
Μιχάλης Συκοπετρίτης

Σημείο αναφοράς η έντονη γυναικεία παρουσία στις τάξεις των δρομέων μας με 3 αθλήτριες στον δρόμο του ημιμαραθωνίου. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την παρουσία.

Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε ως τμήμα να συγχαρούμε την κίνηση των διοργανωτών του OPAP Limassol Marathon GSO 2020 όπου στην Αθήνα δεξιώθηκαν σε εστιατόριο αντιπροσωπία του τμήματος μας αλλά και πολλούς από τους Κύπριους δρομείς που θα λάμβαναν μέρος στο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Είμαστε παντού, τιμούμε αυτούς που μας τιμούν, για 1911 λόγους.



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ