Η μεγάλη ώρα πλησιάζει…

Με ανάρτηση του το τμήμα δρομέων της ομάδας μας, ενημερώνει για τη συμμετοχή του στον Κλασσικό και Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήν ας.

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Για ακόμα μια χρονιά η σημαία της Ανόρθωσης, το σήμα στη φανέλα και η Αμμόχωστος στις πλάτες θα ξεκινήσουν από το Μαραθώνα, θα διασχίσουν την Αθήνα και ακολουθώντας πάντα τα βήματα της διαδρομής που χάραξε ο Φειδιππίδης θα εισέλθουν στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Το τμήμα μας θα λάβει μέρος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τη σύσταση του στον Κλασσικό και Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας Athens Marathon. The Authentic. Στον πιο δύσκολο και επίπονο Μαραθώνιο της υφηλίου το τμήμα και το σωματείο μας θα εκπροσωπηθεί από 9 αθλητές.

Αναλυτικά:

στα 10km:
Μάριος Γενακρίτης

στο Μαραθώνιο 42.2km:

Λουκία Ευθυμίου
Αντώνης Χαλκάς
Ανδρέας Σεργίου
Στέφανος Κέρκι
Θεόδωρος Περατικού
Νίκος Χουρδάκης
Σπυρίδωνας Χατζησπύρου
Μάριος Χατζηνικολάου

Μήνες θυσιών και προετοιμασίας από τους αθλητές μας θα μετουσιωθούν σε δύναμη και περηφάνια από την αφετηρία μέχρι τον τερματισμό. Ευχόμαστε στον κάθε ένα ξεχωριστά υγιή τερματισμό και καλή επιτυχία στο έργο του.

Όραμα μας είναι να τρέξουμε από το “Αντώνης Παπαδόπουλος” στο αγαπημένο μας Γ.Σ.Ε. σε μια ελεύθερη Αμμόχωστο. Μέχρι τότε…

ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ 1911 ΛΟΓΟΥΣ



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ