«Η ομάδα ήταν σοβαρή, όπως μας είπε ο προπονητής να μην εφησυχαστούμε ούτε δευτερόλεπτο, η ομάδα άρχισε να δένει έχουμε καινούργιες προσθήκες, πάμε καλά», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μιχάλη Λουκά σε δηλώσεις που έκανε στη σελίδα μας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΕΝΠ.

Στη συνέχεια ο νεαρός φουτσαλιστής της ομάδας μας, αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό, την Πέμπτη 14/11 λέγοντας για τον επόμενο αντίπαλο: «Κάναμε δύο φιλικά με τον Εθνικό, μας απέδειξε πως δεν είναι εύκολη ομάδα, ωστόσο πάμε να κερδίσουμε. Είναι στην έδρα μας, σίγουρα η Ανόρθωση πρέπει να παίζει για να κερδίζει.»

Ενώ κληθείς να σχολιάσει την προσωπική του απόδοση από τα φιλικά μέχρι σήμερα ανάφερε: «Δεχόμαστε βοήθεια από τους ξένους και από τους πρωτοκλασσάτους Κύπριους φουτσαλιστές, σκόραρα δύο τέρματα με το Παραλίμνι. Πηγαίναμε καλά από τα φιλικά, φαινόταν πως θα κάνουμε καλή αρχή, δεχθήκαμε όμως ήττα από τον ΑΠΟΕΛ συνεχίζουμε όμως μέχρι το τέλος»

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ