Ξέρουμε ότι η Ανορθωσιατικη τρέλα δεν έχει όρια. Ξέρουμε ότι η αγάπη για τον τόπο της καταγωγής μας είναι απεριόριστη και η Ανόρθωση για πολλούς είναι το μόνο που έφεραν από την Αμμόχωστο.

Παρόλα αυτά εκπλησσόμαστε συνέχεια με τα όσα μαθαίνουμε πως κάνουν οι απανταχού Ανορθωσιάτες για την μεγάλη τους «αρρώστια». Ένας από αυτούς που έρχεται να μας εκπλήξει σήμερα είναι ο κύριος Γιάννης Νικολάου. Βαρωσιώτης που έζησε και ζει σε χώρες μακρινές και περίεργες για εμάς, ο φάρος του είναι η Αμμόχωστος και η βάρκα του η Ανόρθωση. Στην πολύ μακρινή Παπούα Νεα Γουινέα που ζει αυτήν την στιγμή ετοιμάζει το νέο του πρότζεκτ.

Τι είναι αυτο; Μια βάρκα ΜΟΝΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ και ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ…Του λόγου το αληθές στις φωτογραφίες. Εκπληκτικό, φανταστικό, γνήσιο και Ανορθωσιάτικο!


Ποιος είναι:

Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο στις 9 Μάϊου 1965. Μετά την εισβολή του 1974 μετακόμισε οικογενειακός στην Λεμεσό. Αφότου ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως καταδρομέας, μετακόμισε στην μακρινή Παπούα Νέα Γουινέα. Ακολούθως σπούδασε στην Αυστραλία ξενοδοχειακά και Διοίκηση επιχειρήσεων και εργάστηκε ως Γενικός Διευθυντής γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων στη Νέα Γουινέα, Νησιά Φίτζι και Solomon Islands.

Αγωνιστική καριέρα είχε με τα stock car racing με big V8 engines όπως επίσης και αγώνες με αυτοκίνητα go kart οπου κατέκτησε και το πρωτάθλημα της χώρας για 4 φορές με αυτοκίνητο γεμάτο σήματα της Ανόρθωσης!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ