ΑΕΚ 1-2 Ανόρθωσις: Με γκολάρες αλώσαμε και την Αρένα

Με τους τρεις βαθμούς φεύγε η ομάδα μας από την Αρένα, επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-2. Στο 36′ ο Καλτσάς έγραψε το 0-1, στο 54 ο Τορνίκε το 0-2 με την ΑΕΚ να μειώνει σε 1-2.

Η εντεκάδα

Εκπλήξεις ένεκα πειθαρχίας από τον Κετσπάγια, που σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι άφησε εκτός τους Λόρια και Κατσαράβα, δίνοντας φανέλα βασικού σε Ντούρις και Παπαδόπουλο.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Παπαδόπουλος, δεξιά ο Γκαλίτσιος, αριστερά ο Σελίν, με τους Βργκοτς και Σίφο δίδυμο στα στόπερ. Αμυντικά χαφ ήταν ο Αρτυματάς με τον Νταουσβίλι, με τον Ράγιος να κινείται σε πιο ελεύθερο ρόλο. Αριστερά ήταν ο Τορνίκε, δεξιά ο Καλτσάς και στην κορυφή ο Ντούρις

Α’ Ημίχρονο

Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που κρατούσε την μπάλα, με την ομάδα μας να δίνει χώρο και να καλύπτει ορθά όλους τους διαδρόμους προς την εστία της. Οι γηπεδούχοι βρήκαν μία δύο καλές  στιγμές με Τέτε και Τρισφκόφσκι, περισσότερο ως προϋποθέσεις. Στο 14′ ο Ράγιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τόνιο.

Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και την υπεροχή. Σε ένα κερδισμένο κόρνερ, η ομάδα μας στο 34′ και με ένα εκπληκτικό σουτ του Καλτσά έξω από την περιοχή, πήραμε το προβάδισμα στο σκορ με 0-1.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα μας κράτησε μακριά την ΑΕΚ και πήγε προηγούμενη με 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο με έξυπνη τακτική κρατήσαμε μακριά την ΑΕΚ από τα καρέ μας. Ο Τορνίκε με μία εξαιρετική προσωπική ενέργεια, και ένα ξερό δεξί σουτ στο 54′ έγραψε το 0-2.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μας διαχειρίστηκε το προβάδισμα της. Η ΑΕΚ βρήκε 1-2 καλές στιγμές και κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει μία δίκαιη και καθαρή νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ