«Τυχερός και ευλογημένος που ήμουν στην Ανόρθωση»

Στην απογευματινή εκπομπή «Άκου τι λέει» στον ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ ΦΜ 104.0 ήταν καλεσμένος ο πρώην βοηθός προπονητής της ομάδας μας, Σίμος Ταραπούλούζης.
Συγκεγκριμένα για την ομάδα μας είπε:
«Είχα πρόταση για μια συνέντευξη για βοηθό του Λέβι στην Ανόρθωση. Ένας κοινός φίλος με πρότεινε στον Λέβι και του είπε ότι θα ήταν καλό να με γνωρίσει το 2012. Το καλοκαίρι του 2012 πήγα στην Ανόρθωση. Δεν είχα κανέναν γνωστό στην Ανόρθωση αλλά ανέπτυξα μια απίστευτη σχέση και νιώθω τυχερός και ευλογημένος που ήμουν εκεί, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Κάναμε την εξαιρετική πορεία με 22 αγώνες αήττητοι και κάναμε διαφορά έξι βαθμών. Χάσαμε το πρωτάθλημα και την δουλειά μας».
«Το 2014-2015 και το 2015-2016 επέστρεψα στην Ανόρθωση με τον Πάους. Η επόμενη σεζόν με βρήκε στην Εθνική με τον Χριστάκη Χριστοφόρου. Όταν έφυγε ο Χριστάκης έφυγα κι εγώ και επέστρεψα στην Ανόρθωση πάλι με τον Λέβι. Όταν έφυγε ο Λέβι δεν έφυγα μαζί του. Έκανα και ένα παιχνίδι υπηρεσιακός. Μετά έμεινα για να βοηθήσω τον Στρέπελ για να μάθει το πρωτάθλημα και έδωσα την παραίτηση μου πριν από το περιβόητο παιχνίδι με τον Απόλλωνα με τον Ουζόχο. Έφυγα αμέσως μετά το ματς με τον Απόλλωνα».

Για τον Ρόνι Λέβι: «Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Λέβι, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Μου έκανε πρόταση το περασμένο καλοκαίρι να πάω στην Μπειτάρ. Είναι δουλευτής, σοβαρός και αυστηρός. Ο λόγος της αποτυχίας στην Ανόρθωση στην δεύτερη θητεία δεν είχε καμιά σχέση με την αποτυχία του 2012-2013. Πέρσι δεν πήγε κάτι καλά μετά τον αποκλεισμό από την Λάτσι. Η ομάδα έχασε τον ενθουσιασμό της, την αυτοπεποίθηση της. Ίσως εκεί έπρεπε να γίνει μια αλλαγή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ