Συγκινούν οι Μαχητές του Famagusta Ghetto! Επίσκεψη στον μεγάλο Κόκο και… υπόσχεση επιστροφής!

Ποιος πήγαινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και δεν ήξερε τον Κόκο που την Ξυλοφάγου; Ποιος δεν πείραζε και δεν δεχόταν το πείραγμα του Κόκου, που ζούσε και ανέπνεε για την Κυριακή και τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας. Εμβληματική φιγούρα στην κερκίδα και αγαπητός σε όλους ανεξαιρέτως. Που έκανε τα πάντα για να βρεθεί δίπλα της, που μπορεί να έκανε και 3-4 Autostop για να βρεθεί στο πλευρό της ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑΣ του και άλλα τόσα για το δρόμο της επιστροφής.

Εδώ και χρόνια δυστυχώς ο Κόκος απέχει από το γήπεδο, όμως δεν τον ξέχασαν οι Mαχητές του Famagusta Ghetto, που τον επισκέφθηκαν απόψε στο ίδρυμα όπου διαμένει, τα είπαν για την ομάδα, του έδωσαν προϊόντα του συνδέσμου και έδωσαν και μία πιο μεγάλη υπόσχεση για επιστροφή στο γήπεδο.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση από το Famagusta Ghetto

«Είχαμεν χρέος Κόκο μου να έρτουμεν να σε δούμεν, αφ ‘έσιει που το ’14 εμείς για να τα πούμε..

Έπαιζεν η ΑΝΟΡΘΩΣΗ που το πρωί στα μπλέ σου, με την φανέλλα τη ριγέ τζιαμέ στον καφενέ σου..

AUTOSTOP έκαμνες εσού στην μάππα για να πάεις ,τζιαμέ πουκάστην δυτική ούλους να τους πειράξεις…

Εχάρηκες π ‘ ανταμωθήκαμεν εγέλασεν η ψυσιή σου , αφού στο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ήτανε η ζωή σου!!

Μέλη του συνδέσμου μας FAMAGUSTA GHETTO παρευρέθηκαν απόψε στο ίδρυμα που διαμένει ο γνωστός σε όλους μας οπαδός της ομάδας μας ΚΟΚΟΣ από το Ξυλοφάγου όπου του παρέδωσαν προϊόντα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ και τον έγραψαν μέλος για τα 25 ΧΡΟΝΙΑ MAXHTEΣ. Μετά από Ανορθωσιάτικη κουβέντα και μνήμες από τα παλιά δώσαμε υπόσχεση πως θα ξανά βρεθεί στο γήπεδο με την βοήθεια μας αφού το ποθεί ψυχή του.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ