«Συγκινητικό που ήρθε τόσος κόσμος / Θα ήθελα…»

Τη συγκίνηση του για την αθρόα προσέλευση στο γήπεδο αλλά και την επιθυμία του όπως η ομάδα μας να ήταν πιο αποτελεσματική εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά πιο κάτω οι δηλώσεις του κόουτς.

«Συγχαρητήρια αξίζουν και στις δύο ομάδες. Προσπαθούσαν από την αρχή ως το τέλος να κερδίσουν. Είχαμε και εμείς ευκαιρίες και η Ομόνοια. Ο κόσμος είδε ένα καλό παιχνίδι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης τους κρατούσε αγωνία. Ξεκινήσαμε καλά… με την Ομόνοια ποτέ δεν είναι εύκολο, όχι τώρα που έφτιαξε ομάδα, άλλα και προηγούμενες χρονιές είχαμε δυσκολίες. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες, ήθελα να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε μπροστά κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και αυτό έδειξε μέχρι τώρα το πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Το καλό είναι ότι μετά από αρκετά χρόνια ήρθε αρκετός κόσμος στο γήπεδο και αυτό ήταν συγκινητικό. Θέλουμε ο κόσμος να έρχεται σε όλα τα παιχνίδια όχι μόνο στα ντέρμπι γιατί τους χρειαζόμαστε για πολλούς λόγους. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια, έφτιαξε μία πολύ καλή ομάδα και την χρειάζεται το πρωτάθλημα. Χαίρομαι για τους παίκτες μου γιατί και αυτοί που ξεκίνησαν και αυτοί που μπήκαν έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν. Μας λείπουν αρκετά πράγματα, αλλά θα δουλέψουμε σε αυτά για να γίνουμε καλύτερα».

Αν η παρουσία του κόσμου άγχωσε την ομάδα του: «Η παρουσία του κόσμου έπρεπε να λειτουργήσει θετικά για εμάς. Και αυτό έγινε. Είδαμε από την αρχή, ότι είχαμε ευκαιρίες, αν τις εκμεταλλευόμασταν θα παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Εμείς φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο, τώρα αν τον φέρουν και άλλοι θα είναι καλό για το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Αν θεωρεί ότι η Ανόρθωση αδικείται από το αποτέλεσμα, νοούμενου πως είχε περισσότερες ευκαιρίες: «Μπορεί να μην παίζεις καλά και να κάνεις ένα σουτ στο τέλος και να κερδίσεις. Το ποδόσφαιρο δεν είναι όποιος κάνει περισσότερα σουτ και περισσότερες φάσεις κερδίζει».

Για τους στόχους της Ανόρθωσης στη σεζον: «Από την αρχή του είπα ότι θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν σημαίνει πήραμε το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και βλέπουμε και τις μικρές ομάδες ότι είναι πολύ καλές και όπως είπα πριν πρέπει κάθε βδομάδα είναι δύσκολοι οι αγώνες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ