Σε Θεσσαλονίκη και Άμστερνταμ

Λίγες μέρες πριν από τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας όπου θα συμμετάσχουμε πάλι δυναμικά ως τμήμα, αθλητές μας ταξίδεψαν σε Άμστερνταμ και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα για να εκπροσωπήσουν τον σύλλογό μας.

Στο όμορφο Άμστερνταμ ταξίδεψε ο αθλητής μας Αντώνης Χαλκάς όπου την Κυριακή θα τρέξει στον 44ο TCS Amsterdam Marathon. Καλήν Επιτυχία Αντώνης Χαλκάς με υγιή τερματισμό.

Στην Θεσσαλονίκη έφτασε τριμελής αποστολή του τμήματος μας που απαρτίζεται από τους Ανδρέα Σεργίου , Στέφανο Κέρκη και Σπυρίδωνα Χατζησπύρου όπου αύριο στις 6 το απόγευμα θα λάβουν μέρος στον 8ο Διεθνή Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Thessaloniki Night Half Marathon Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε πίσω στην αποστολή μας τον αθλητή μας Stefanos Kerki ο οποίος ανάρρωσε μετά από τραυματισμό που τον άφησε εχτός προπονήσεων για αρκετό καιρό. Καλήν επιτυχία στους αθλητές μας, καλόν αγώνα, λεβέντικα, υπερήφανα, Ανορθωσιάτικα.

Σε μια άλλη εξέλιξη, το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε, μεγάλη επιτυχία σημείωσαν στον Πειραιά οι αθλητές μας Όλγα Κυπρή και Μάριος Γενακρίτης. Συγκεκριμένα, στον Πειραιά, ο Marios και η Olga έτρεξαν στα 33α Βαρτζάκια, αγώνα 14ων χιλιομέτρων που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά. Η Όλγα κατέλαβε την 1η θέση στις γυναίκες και ο Μάριος τη 17η θέση στους άντρες σε σύνολο 700 αθλητών.
Συγχαρητήρια και στους δύο αθλητές μας που όπου αγωνίζονται μας κάνουν περήφανους με το ήθος και τις επιδόσεις τους.

Είμαστε παντού και το εννοούμε, για 1911 λόγους!
Για τη φανέλα μας και την ιδεά που εκπροσωπούμε!





Source

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ