Παραπλανεί…

Εάν τα παιχνίδια ξεκινούσαν με βάση την εικόνα που δείχνουν οι δύο ομάδες την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα μας θα ήταν βέβαιη νικήτρια. Μετά τη νίκη με τον Απόλλωνα, η δυναμική των πρώτων αγωνιστικών αυξήθηκε ακόμη περισσότερο.

Στην αντίπερα όχθη και στον αντίπαλο, τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα σίγουρα έχουν κάποιο αντίκτυπο. Ωστόσο οι μεγάλες οι ομάδες είναι όπως τα θηρία, που λαβωμένα πολλές φορές είναι πιο επικίνδυνα.

Η εβδομάδα που μας πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή Ομόνοια. Οι «πράσινοι» προέρχονται από εκτός έδρας ήττα από την Πάφο με 2-1 σε ένα αγώνα που δεν έπιασαν καλή απόδοση. Καπάκι έρχονται και οι τραυματισμοί των δύο βασικών τερματοφυλάκων τους και το κυνήγι για εξεύρεση νέου, που ούτε καλά καλά δεν θα ξέρει τους συμπαίκτες του.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας παραπλανεί τα όσα προηγήθηκαν στην Ομόνοια. Ούτε εμάς σαν κόσμος αλλά βέβαια ούτε τους ποδοσφαιριστές. Κανένα ίχνος εφησυχασμού, με τον κόσμο να καλείται να κάνει καμίνι το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τους ποδοσφαιριστές μας να δείχνουν την απαραίτητη σοβαρότητα. Τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν στον αντίπαλο τελειώνουν την ώρα που ξεκινά η αναμέτρηση. Τα παιχνίδια τα κρίνουν οι παρόντες, το πάθος, το καθαρό μυαλό και ο παλμός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ