Ο απολογισμός της αγωνιστικής

Με δελτίο τύπου, η ομάδα καλαθόσφαιρας του συλλόγου μας κάνει λόγο για τη δράση του ΣΚ που μας πέρασε.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Ομάδα Ανδρών Κ18 (2ος όμιλος): Άτλαντας – Ανόρθωση 70-50

Την ήττα δέχθηκε κατά τη δεύτερη κατά σειρά εκτός έδρας αποστολή η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 18, η οποία στο παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα του Λυκείου Κύκκου, στην Πάφο, έχασε από τη δυνατή ομάδα του Άτλαντα με σκορ 70-50.

Το παιχνίδι, ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος Ανδρών Κ18.

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μας, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα, από έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που αγωνίστηκε στη δική του έδρα.
Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Χίλμαν, Ασωνίτης 26 (1), Σπύρου, Μπούτρος, Σιάντος 13 (1), Αχιλλέως, Κορνηλίου, Μαρκάκης 9, Ηλιοδώρου.

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` φάση): ΕΘΑ- Ανόρθωση 53-48

Συναρπαστικό ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι, ανάμεσα στην ομάδα μας και στην ΕΘΑ Έγκωμης, που έγινε στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης», στη Λευκωσία, έδρα της αντιπάλου μας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης, στο Πρωτάθλημα Γυναικών Κάτω των 18.

Νικήτρια, ήταν η ομάδα της ΕΘΑ με 53-48, σε μιαν αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά με την ομάδα μας, να μην έχει την τύχη με το μέρος της, σε ένα «κλειστό» από πλευράς διακύμανσης, σκορ.

Ωστόσο, ο παράγοντας τύχη, που είναι αστάθμητος, εφόσον είναι με την πλευρά της ομάδας μας στη συνέχεια, αυτή, αισιοδοξούμε ότι θα είναι καλύτερη!

Ομάδα Ανδρών Κ16 (3ος όμιλος): Ανόρθωση – Αναγέννηση Γερμασόγειας 72-23

Με άνετη επικράτηση για την ομάδα μας, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος Ανδρών Κάτω των 16, που διεξήχθη στην αίθουσα του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού.

Με αντίπαλο την ομάδα της Αναγέννηση Γερμασόγειας, η ομάδα μας επικράτησε δίκαια με 72-23, κάτι άλλωστε που φαίνεται και από την τελική διαφορά.

Τόσο η εμφάνιση, όσο και το αποτέλεσμα, εμπνέουν την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της ομάδας μας, για μιαν καλύτερη συνέχεια, καθώς και η μέχρι τώρα πορεία της, κρίνεται ως ικανοποιητική.

Ομάδα Γυναικών Κ16 (2ος όμιλος): Ανόρθωση – ΑΠΟΠ 47-23

Δίνοντας συνέχεια στην καλή πορεία που πραγματοποιεί στο Πρωτάθλημα Γυναικών Κάτω των 126 (2ος όμιλος), η ομάδα μας επικράτησε στην αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, το αντίστοιχο συγκρότημα του ΑΠΟΠ με σκορ 47-23.
Ήταν παιχνίδι που περιλαμβανόταν στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής, για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Τόσο η εμφάνιση, όσο και το αποτέλεσμα αφήνουν ευχάριστα μηνύματα, τόσο στην τεχνική ηγεσία, όσο και στις ίδιες τις παίκτριες μας και όλοι μαζί, προσδοκούν σε μιαν ανάλογη ή και καλύτερη συνέχεια!

Ομάδα Ανδρών Κ14 (2ος όμιλος): Αναγέννηση Γερμασόγειας – Ανόρθωση 57-44

Την ήττα, με σκορ 57-44 από την Αναγέννηση Γερμασόγειας, στο παιχνίδι που έγινε στο Λύκειο του Αγίου Νικολάου, δέχθηκε η ομάδα μας, στην αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου, για το Πρωτάθλημα Ανδρών Κάτω των 14.

Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, με τους παίκτες της ομάδας μας, να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό, αν και για μιαν ακόμα φορά, θα πρέπει να τονισθεί ότι σε αυτό το επίπεδο, η Ανόρθωση έχει προχωρήσει στην προώθηση αρκετών παικτών από την ηλικία των 12, για γρηγορότερη εξοικείωση με τους διαφορετικούς κανονισμούς που ισχύουν, κατά τη «μετάβαση» από την ηλικία των 12, σε αυτήν των 14.

Ομάδα Γυναικών Κ14 (1ος όμιλος): Ανόρθωση – Α. Ο. Αραδίππου 52-41

Συνέχεια στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος Γυναικών Κάτω των 14, έδωσε η ομάδα μας, η οποία νίκησε το συγκρότημα του Αθλητικού Ομίλου Αραδίππου, με σκορ 52-41.

Το παιχνίδι έγινε στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού και ήταν για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Πιο ψύχραιμες οι παίκτριες μας, στα τελικά χρονικά στάδια της αναμέτρησης, έφθασαν στην επιτυχία, γεγονός που τους δίνει ψυχολογική ώθηση, για μιαν ανάλογη ή και καλύτερη συνέχεια!




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ