Μαλέκκος: «Κορυφαίος ο Τιμούρ για τα κυπριακά δεδομένα»

Στην εφημερίδα «Goal» μίλησε ο άλλοτε επιθετικός της Ομόνοιας, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, Κώστας Μαλέκκος ενόψει του αυριανού μεγάλου τέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας. Ο κύπριος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο για τον Τιμούρ Κετσπάγια και την αλλαγή που έφερε στην Ανόρθωση, λέγοντας ότι ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει πριν από χρόνια.

Αναλυτικά:
«Είναι τα παιχνίδια που θέλει ο κόσμος. Ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες με πολλές φιλοδοξίες. Είναι ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής παρά την τελευταία ήττα της Ομόνοιας, που ίσως να της κάνει καλό. Αυτό που άκουσα, ήταν ότι είχαν τόσο ενθουσιασμό που μπορεί να επηρεάστηκαν και οι ίδιοι ότι το πρωτάθλημα τελειώνει σε 5 αγωνιστικές. Από την άλλη, η Ανόρθωση. Είχα στα υπόψη μου να πιάσω εισιτήριο διαρκείας στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και ο λόγος είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Είναι από τους πιο κορυφαίους για μένα, αν δεν είναι και ο κορυφαίος σε κυπριακά δεδομένα.

Το τι έκανε από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο, δεν νομίζω να υπάρχει άλλος. Ήρθε φέτος η χρονιά να πάει πίσω στην Ανόρθωση μετά από τόσα χρόνια. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει πριν πολλά χρόνια. Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του, το πάθος του, το στυλ του πρωταθλητισμού, έστω και αν είναι παρεξηγημένος.

Ακούγονται πολλά, ότι στα αποδυτήρια τα βάζει με τους παίκτες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, το ζήτημα είναι την ώρα του 90λεπτου να φαίνεται αυτό το πάθος. Μετά το 90λεπτο πρέπει να χάνονται όλα και να ξεκινάς την επόμενη μέρα για το επόμενο παιχνίδι. Ο Τιμούρ το έχει αυτό. Θεωρώ ότι με τον ενθουσιασμό της Ομόνοιας θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ