Καϊάφας:«Θα παιχτεί μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης»

«Θα παιχτεί μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης»,  ήταν η ατάκα του Σωτήρη Καϊάφα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα omada.com.cy ενόψει του ντέρμπι Ανόρθωσης – Ομόνοιας που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά:

«Ο Τιμούρ είναι ένας αναγνωρισμένος προπονητής, η ομάδα του έχει πειθαρχία και τους προπονεί πολύ καλά. Ξέρει το παιχνίδι. Υπάρχουν παίκτες που πέρσι δεν απέδιδαν τα αναμενόμενα ενώ φέτος με τον Γεωργιανό κόουτς κάνουν καλές εμφανίσεις. Όπως για παράδειγμα ο Ράγιος. Παρακολουθώ συνέχεια το κυπριακό ποδόσφαιρο. Επανήλθε και ο Μαργκάσα που ήταν παλιά στην Ομόνοια. Σε θέματα φυσικής κατάστασης είναι η καλύτερη ομάδα η Ανόρθωση. Έχουν πολλά τρεξίματα, κάτι που είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο».

«Είναι δύσκολα τα πράγματα για τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Θα παιχτεί μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης. Τα μεταξύ τους παιχνίδια θα κρίνουν πολλά και για τις θέσεις της Ευρώπης. Αυτή είναι η πρόβλεψή μου. Αν η Ομόνοια μπορεί να βρει 1-2 παίκτες με προσωπικότητα και έτοιμους πιστεύω μπορεί να χτυπήσει τετράδα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ