Κ18: Νίκησαν οι γυναίκες, έχασαν οι άνδρες

Επίσημη ενημέρωση από το τμήμα καλαθόσφαιρας του συλλόγου μας, σχετικά με τις υποχρεώσεις των τμημάτων Κ18 σε άνδρες και γυναίκες.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Ομάδα Ανδρών Κ18 (2ος όμιλος): Phoenix MJ Basket Plus – Ανόρθωση 54-43
Δεν συνοδεύτηκε με το ποθητό αποτέλεσμα, το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 18.

Με δεδομένες τις δυσκολίες, απέναντι στη δυνατή ομάδα του Phoenix MJ Basket Plus, στο παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα του Grammar School Limassol, έχασε με σκορ 54-43, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της ομάδας μας.

Ωστόσο η γενικότερη προσπάθεια, για μιαν επιτυχημένη πορεία, θα συνεχισθεί.
Η Ανόρθωση συγχαίρει τον αντίπαλο για τη νίκη του.

Τους πόντους της Ανόρθωσης σημείωσαν οι ακόλουθοι παίκτες: Χίλμαν 2, Ασωνίτης 16, Σπύρου 2, Μπούτρος 11 (2), Γκέτες 2, Σιάντος 4, Αχιλλέως 4, Μαρκάκης 2.

Συμμετοχές: Κορνηλίου, Ηλιοδώρου.

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` φάση): Ανόρθωση – Phoenix MJ Basket Plus 68-53
Σπουδαία εμφάνιση, που συνοδεύτηκε με μια σπουδαία νίκη για τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 18!

Στο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της πρώτης φάσης, που έγινε στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, επικράτησε με 68-53, επί της δυνατής ομάδας του Phoenix MJ Basket Plus, ανεβαίνοντας στη βαθμολογία.

Η ομάδα μας, είχε πολύ καλή παρουσία σε όλο σχεδόν το παιχνίδι και έτσι, οι κοπέλες μας ανταμείφθηκαν με το κέρδος του ροζ φύλλου!

Οι πόντοι της Ανόρθωσης: Τιμουρτουρκάν 3, Γεωργίου 8 (1), Πάγκαλος 9 (1), Ιωάννου 7 (1), Μπολσάκοβα 14, Κελεσίδου, Δημητρίου 6, Μακρυγιώργη 5, Λάμπρου 12, Μάρκου, Τριανταφυλλίδου.


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ