«Φέραμε πίσω τον κόσμο και τους θέλουμε κοντά μας»

«Ο προπονητής δήλωσε ικανοποιημένος. Αν μια ομάδα δικαιούταν τη νίκη, ήταν η δική μας», ήταν το αρχικό σχόλιο του εκπροσώπου τύπου της ομάδας μας Σάββα Πηλακούτα στην cytavision για να συμπληρώσει:

«Ήταν καλύτερες και οι προϋποθέσεις και οι ευκαιρίες. Δυο φορές έκοψε στη γραμμή ο Τιάγκο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα αλλά με την προσπάθεια. Ήμασταν 20 μέρες χωρίς παιχνίδι αλλά δε φάνηκε απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Σε άλλα ματς είχαμε λιγότερες ευκαιρίες αλλά περισσότερα γκολ. Παίξαμε με ΑΕΛ, Απόλλωνα, Ομόνοια και ήμασταν σε όλα καλύτεροι από τον αντίπαλο. Πρέπει να κρατήσουμε και τον κόσμο. Τους φέραμε πίσω και τους θέλουμε κοντά μας. Με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να αισιοδοξούμε πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο».

Για το αν οι χαμένοι βαθμοί θα στοιχήσουν:«Είναι ένα ντέρμπι. Είναι καλύτερα να χάνονται σε αυτά τα ματς οι βαθμοί παρά σε αγώνες που είσαι το φαβορί. Βέβαια κι αυτό σχετικό είναι καθώς είδαμε τι έγινε στο ΑΠΟΕΛ-Δόξα ή τη νίκη του Εθνικού επί του Απόλλωνα. Θέλαμε να κερδίσουμε, είχαμε τις ευκαιρίες, δε βρήκαμε το γκολ και δεν το καταφέραμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ