Esports Gaming Day από το τμήμα esports!


Με δημοσίευσή της, το τμήμα esports της ομάδας μας ανακοινώνει λεπτομέρειες γιά το Gaming Day που θα γίνει το Σάββατο 12/10/2019 στο γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος, και ώρα 10 το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση!

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 10 το πρωί, το τμήμα esports της ομάδας μας, σε συνεργασία με τον πρωτοπόρο οργανισμό eSports KINX Gaming (Kinx Esports Arena – Nicosia), διοργανώνει Gaming Day στο γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος (Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους) με events για άτομα όλων των ηλικιών.
 
Το Gaming Day θα ξεκινήσει με την παρουσίαση του esports roster της ομάδας μας, και στη συνέχεια όλοι οι φίλοι που θα παρευρεθούν θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στα διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα στον χώρο.
 
Παρόλη την τρομερή ζήτηση που είχε από τον κόσμο μας η διεξαγωγή διαγωνισμού League of Legends, δεν θα πραγματοποιηθεί, αφού χθες η ομάδα μας, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, κερδίζοντας πανάξια την πρόκρισή της στα Closed Qualifiers του Greek Legends.
 
Έτσι, καλούμε τους φίλους της ομάδας μας μαζικά να στηρίξουν την προσπάθεια των παιχτών μας, όπου η ώρα 18:00 θα αγωνιστούν ζωντανά από την αίθουσα του Gaming Event, για την πρόκρισή τους στις 8 καλύτερες ομάδες Ελλάδας και Κύπρου.
 
Τα τουρνουά που θα έχουμε στο Gaming day είναι:
 
Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo Switch)
Fortnite – Solo (PS4)
Dirt 2.0 (PC Rally Simulator)
F1 2019 (PC Formula 1 Simulator)
 
Pro Evolution Soccer 2020 (PS4)
 
FIFA 2020 (PS4)
 
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα των τουρνουά, των events, αλλά και των βραβείων, θα ανακοινωθούν στις προσεχείς ημέρες.
 
Όλοι όσοι παρευρεθούν στο Gaming Day θα λάβουν ένα Goodie Bag με πλούσια δώρα και εκπλήξεις!
 
Πέραν από τα τουρνουά και events της ημέρας, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να απολαύσουν καφέ από το Mikel Coffee Company Cyprus, Monster Energy drink, καθώς και φαγητό από την Pizza hut, εντελώς δωρεάν.
 
Το Gaming Day υποστηρίζουν οι:
GameShow Cyprus
Totalit
Hydropool Trading Co. Ltd.
POWERSOUND
G3 Great Games
Nintendo

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ